Bluetooth Door in Light krmiljenjem z uporabo PIC16f877a

F

flare29

Guest
gud dan! Jaz sem newbie tukaj .. rabim pomoč pri mojem projektu bluetooth kontrolirane svetlobe in vrata / električni stavke .. prvi, jaz bi rad vedel, če je mogoče, da mi vmesnik pic16f877a za bluetooth modul? .. obstajata dve bluetooth modul na voljo na mojem območju .. EGBT9830 in EGBC04 sta oba razreda 2, bluetooth moduli .. Druga je, jaz bi rad vedel, če lahko kdorkoli izročiti mi shematskimi na njej ... tretjič, obstaja spletna stran na to, da vodniki in mentorji na programski vmesniki bluetooth PIC16f877a .. prosim pomagajte mi, jaz cenim vašo pomoč najlepša hvala

Zdravo, 1. Oba Bluetooth moduli komunicirajo v serijski način in bo z lahkoto komunicira z večino pics prek svojega modula USART. Vendar 16F877A je res 5v čip, kjer so moduli so tako 3.3v, tako da boste morali nekaj delov za nadzor signale med napravami, vendar BT navodil ne dajejo navodil. Lažji način se lahko uporabljajo čip, ki jih lahko kupite kot različica LF kot 16LF877A ki bo potekal od 2v do 5V. 2 in 3 - boste morali za iskanje teh forumih in spletnih

thnx za odgovor, sem se spraševala, če bi mi vzorec shemo tega? Jaz sem razmišljal o dajanje regulatorji napetosti za oskrbo diff modulov s pravico napetosti .. bi bilo, da je ok? še ena stvar .. Jaz sem se uporabiti svoj telefon za krmiljenje bluetooth modul, da bi bilo mogoče? razložite .. tnx veliko:-D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back