X
xtcx
Guest
V enem od mojih projektov, ki uporabljajo FPGA, da sem dobil več kot 98% oseb logičnih vrat. Linije in linije program.I nikoli uporabljen blok ram. V mojem programu imam veliko polj. Zato sem se potrudil in z velikimi ram in konfigurirana kot "samo za branje". Tako sem bil sposoben shraniti nekaj podatkov v ROM na nekaterih addr lokacije z uporabo spomin urednik generator orodja jedro, opremljeno s Xilinx ISE 8.2i. Bil sem sposoben prebrati podatke v program zelo dobro zdaj, ampak te so posledica logičnih vrat omejitev je zdaj le 97%. Sem odstranil približno 7 nizi datas 8-bitno globino 16.My programa je približno 1800 lines.Perhaps ga razbil moj expectations.No impovement.Later, ko sem zmanjšati približno 200 vrstic nekaj IF-Else izjave v program, razmerje pade na približno 35%. Amazing še surprising.So zakaj odstranjevanje polja z uporabo RAM ne bodo posekali omejitve razmerja ?.... Moj Xilinx različica 7.1i (tudi preizkušen na 8.2i) FPGA - SPARTAN 3 (400K). Včasih sem Block RAM IPCORE program.Please zagotoviti nekaj tukaj pomaga: cry :.... nobenega razloga, zakaj blok ram ni zmanjševanje moja vrata ?.:?: velikosti embalaže