A
akn112
Guest
Pozdravljeni, Jaz sem vrsto novih, da vse to IC projektiranje in imajo nekaj vprašanj o vezje im poskuša design. Im poskuša ustvariti trenutno ogledalo thats izklopljen 2.5V železnici. Nisem prepričan, ali naj uporabim BJT ali MOSFET konfiguracijo in se spraševala, kaj koristi za vsakega. Moje posebnimi potrebami, so: 1) nizko porabo energije 2) velikost paketa 3) veliko območje toka (spreminjala s spreminjanjem pristranskost upor). Hvala! Nekaj dodatnih ozadje: sem imela prvotno vezje, kjer sem bil vzorčenje whichwas izhodno napetost sorazmerna z mojo spremenljivko upor sem bil z uporabo. Vendar pa sem spoznal, da sem imel boljše lastnosti, če sem se izhodna napetost sorazmerna inverzna spremenljive upor. Tako sem oblikoval three vezja, ki bi lahko to naredili, BJT trenutni ogledalo, MOS trenutno ogledalo, in opamp z negativne povratne informacije. Im poskušal narediti primerjavo med tremi vezja za prikaz, ki mi daje široko paleto v izhodno napetost, najmanjša moč dissappation in najmanjše velikosti embalaže.