bit nujno prosim

S

sush

Guest
je poskušal weork s 555 Odštevalnik.Poskušal sem ta primer iz Proteus.V vezju se delajo fine.Za časa traja 5.167seconds vsakem času in pritisnite potisni gumb.Ampak en problem imam, je recimo za časa je zagnan in časa je 2 sekundi po tem času se štoparica dosent ponastavi čas teče za skupno 5,167 sekund Ampak hočem, da bi morala teči za 2 5,167 = 7,167 sekund.Kakšne spremembe ne rabim, da v vezje.
To vezje je naveden pod "C: \ Program Files \ Labcenter Electronics \ Proteus 7 Professional \ samples \ Interaktivna simulacija \ Counter Odštevalnik \ Odštevalnik Mode.dsn"

drug i dali tudi pic.To je bit nujno prosim.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

prosim post tokokrog za spremembe ali ste prošnjo za novo vezje?

oprostite.Zdaj imam Ataše je pic & datoteke povezavo v Proteus.

Poskušal sem odpravljanje Pin 4 od
5 proti
in sedaj imam povezan pin4 & PIN2 skupaj.Zdaj, ko sem s pritiskom na gumb it''s delajo fine, vendar je sistem čaka na ključ, ki se sprosti, se to lahko odstrani (ključ za javnost počakati)

sush wrote:

oprostite.
Zdaj imam Ataše je pic & datoteke povezavo v Proteus.Poskušal sem odpravljanje Pin 4 od 5 proti in sedaj imam povezan pin4 & PIN2 skupaj.
Zdaj, ko sem s pritiskom na gumb it''s delajo fine, vendar je sistem čaka na ključ, ki se sprosti, se to lahko odstrani (ključ za javnost počakati)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back