Bi-imenik ojačevalnik v telefon

C

conkhicon

Guest
Sem oblikovanje napravo v telefonsko linijo. VoiceSignal se prenašajo od A do B in B v isti kot linije. Prosim, povejte mi link ali načrt, ki je razpravljal o Amplifier Bi-imenik.

To je 70 let stara tehnologija. Naprava, ki razdeli dvosmerni signali, da je eden vsak način signal imenujemo hibrid. Narejeni so z dvema transformatorjev s center pipe.

Živjo, Poglej to vlogo note. To bi zelo dobro grafično telefonsko linijo vmesnika: h ** p: / / www.midcom-inc.com/tech/tn88.htm * t =

Hi flatulent Praviš, da res! Ampak to je 2-4 žice. Transmit linija je razlika v prejeti line. Rabim pošiljanje in prejemanje v linijo SAME . Št hibrid. To je tehnično iz 21. stoletja., Upam.

[Quote = conkhicon] Hi flatulent Pravite, res! Ampak to je 2-4 žice. Transmit linija je razlika v prejeti line. Rabim pošiljanje in prejemanje v linijo SAME . Št hibrid. To je tehnično iz 21. stoletja., Upam. [/Quote] Kaj ti je dal teh vezij na hrbtni strani, tako da na štiri strani žice imate ojačevalniki dogaja v vsako smer. da si razdeli na 4 žice za ojačevalnike, nato pa nazaj na dve žice za glavne linije vsaki strani ven.

Če vi ste govorili o SLIC (Subscriber Line Interface Circuit), jo lahko google in našli veliko infos.

Hi flatulent To je teorija rešitev! Predpostavimo 2 branchs so A in B. Če je vloga ojačevalnik in bo hkrati B je del povratno zanko -> Echo -> ustvarjanje električne oscilacije Mislim, da so invertni faze 180 stopinj ene ali B -> negativne povratne informacije -> atenuation (ne dobiček!). In v praksi ni ravno za invertnim 180 stopinj. Prosim povej mi, kako ....

Flatulent je popolnoma prav. Problem je v tem, da design zelo dober hibrid z zelo visoko donosnost izgubo. Na ta način odmeva so zelo majhne, zanka dobiček nižji od 1 in nihanju ne more nastati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back