BE PROJEKTI

W

wajahat

Guest
HI vsakdo na tem plant.I sem undergradute študentov in trenutno študira v
7. semester.ITs svoj zadnji semester in sem še vedno iščejo briljantno idejo za mojo stopnjo project.Mates sem časa časa. Prosim, pomagaj mi s tem ali drugače, da bodo razstrelili moje možgane. Prosimo vas, da prihaja do nekaterih innotative idejo do njenega late.Any tudi zamisel o telecom.I am ne bojte dela hard.Please pomagaj mi z idejo marsh.I sem čakala pozitiven response.thanks.

hiye,

Trenutno sem delal Boost pretvornik in kontrolo sistema za moj projekt.upamo, da vam pomaga.

s spoštovanjem,

Jeffrey

i am gratefgul za vas. bolni se realiy hvaležen če vi strjena lava izročiti mi malo abstraktna.
Hvala

wajahat,

vzpodbudo pretvornika je stikalo načina napajanja (nisem prepričan, če veste o tem), kjer je potrebno manjše vhodne napetosti in daje večjo izhodno napetost.tj.Vin = 5v in Vout = 10v.To se doseže s preusmeritvijo na Induktor in izklop.u morda želeli narediti nekaj iskanja na Googlu na PTM.in bo razumel več.temveč predvsem, če so oblikovanje za povečanje pretvornik, boste zasnove sistema nadzora kakor tudi.da je ...če vaš Vin kapljic iz pravijo, 5v do 3V ...vaš vout ne bo vplivalo.To se doseže z nadzorom na delovnem ciklu vašega PWM.

s spoštovanjem,
Jeffrey

Žal mi je človek, res strinjam z osebami, ki se sprašuje o zamisli za svoje projekte ....če ne morejo imeti kakšno idejo o tem, kaj storiti, za kaj vročiti vse svoje navodilo?Jaz bi vam nasvet: Poglej okoli sebe in ugotovite, kaj ljudje potrebujejo (prepričani stvari okoli elektronike), mislim,
da to ne more biti res poučujejo na univerzi.
Če boste kdaj fantasticated v tvoji glavi, ki plujejo pod predmeti, roboti, laserskih bitk itd lahko najdete tudi idejo za to ....Vem iz izkušenj in imam največjo.s spoštovanjem

maXer

Dodiplomski OK?
Potem ni res potrebno storiti nekaj, kar povsem novo, predlagam, da začnemo delati na enem področju in učijo in učijo in nato, na podiplomski ravni lahko razvije nekaj novih stvari.
Za zdaj le malo raziskav in nekaj idej o tem, kaj novega se lahko stori.

Primer: ADSL modem je zanimiva
Power line komunikacije
in celo lahko greš brezžična, delaš nekaj raziskav o digitalni radijski sprejemniki, Software Radio, RF MEMs uporabo v komunikacijskih sistemih, super vodenje ADCs ....Obstaja veliko,
Celo več,
Lahko greš na multimediji,
Video kompresija, avdio Predelava in kompresijo in tako ....Ta polja so zelo zanimive.
Srečno.

(Seveda, jaz sem popolnoma strinjam, poglej okoli in videli, kaj drugi potrebujejo. To je najboljši vir idej)

Strinjam se poglej okoli ideja, ampak vsakdo govori o hi-tech material.I sem dodiplomski in seveda veliko i dont know about this hi-tech stuff.I sem poskušal.
No MAMI Hvala. Cenim vašo gesture.Take nego.

wajahat moj mož ti zdi, da je treba zamenjati s tako veliko možnosti availabe za vas.samo odloči, na eno stvar, in vztrajati na tem.to vse ican povem ............

Nič ni nemogoče na tem svetu, poskusite vedno za najboljše!

pls obisk www.geocities.com / deb_mallik / cpld ali kontaktirajte me na deb_mallik (at) yahoo.com

ŽivjoDigital watermarking - MATLAB - Project-uploaded nahttp://edaboard.com/ftopic164892.htmlTa projekt je testiran in je praktično delajo fine.

Download it!S spoštovanjem,
Vishwa

dobro i bo pridružila
7. sem zelo kmalu, čeprav naša Fac je v zraku nekaj temi upanje u lahko najdete nekaj koristnih za vas
1.Design RF Comm Link
2.VLSI izvajanje Fuzzy Logic Controller
3.Motion Odškodnina uporabo Valići temelji video kodiranja
4.DSP temelji načrtovanje H.264/AVC dekoder *
5.MIMO kanal Modeliranje *
6.Text za govor Pretvornik za Indijski jezik
7.Speech izboljšavi
8.Speaker Priznanje
9.Techniques za digitalne slike forenzike
10.Speech vklopi stikalo #
11.A Wavelet Network Control Metoda za disk
12.Planar antene za brezžične komunikacijeImam nekaj branje in Simulacija Rezultati, Matlab kode za teme *

in ena mojih frnd so storile verodostojne delo v #

skupno 33 projektov so tam imam omenjeni samo few.It bi bilo bolje, če si lahko določite svojo področju Obresti

živjo
Sidra tukaj .... actully ne morem pomagati ua lot ... im kot v mojem šestem semestru telecom engg .... tako Ur bolj izkušenih od mene .... ampak ne morem reči, da atleast u izbere let projekta, povezane z GSM, GPRS, CDMA ali so ti technologieies v trenutku ... Kakorkoli ... karkoli u odločijo narediti povej mi ... THX .... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

Bolan 'obstati realiy hvaležen, če bi mi malo abstraktno

Im dela tudi na nekaj projektov.Poskusi misli sometihing kot avtomatska avto registrske tablice število recognizer ipd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back