Bas kitara notranje preamp shematskimi pomoč

S

Skywalker83

Guest
Ok, tako ive been ki dela na design za notranjo preamp in EQ, ustanovljen za moj bas. Tukaj je tisto, kar sem doslej. Težave sem se znašla v. Želim vhodni stopnji ustanovi, da bom lahko prilagodi vhodni pridobili z uporabo trim pot. Kaj vezje moram v fazi vnosa opamp? tudi 2 out navaja, da prihajajo iz akumulatorja oddelka, kam hodijo na vhodni odru?
3092888367_f2d1d187d8_b.jpg
Vsaka pomoč cenijo [/url]

Povežete negativno dobavo signal tleh (tako kot pri večini baterije oprema), to pomeni virtualni letališču ob dobavi sredine za vezja OP, so R1/R2 + C2 očitno namenjena za ta namen. Vendar mora biti dva razloga simbolov pod izenačevalnika prikljucimo na ta virtualni zemlji in ne signal tleh. OP zatiči 4 in 8 morajo biti priključen na signal tla in pozitivne ponudbe oz. Primerna spremenljivka dobiček vezja za vnos fazi odvisna od zaželenega razpona mase. Povezovanje potenciometrom brisalec, da obrnemo vhod in CCW / CW terminalov za izhod OP in na zemlji (preko upora, ki določa najvišji dobiček, in kondenzator za pravilno pristranskosti) je običajno vezje. Non-obračanjem prispevek tudi mora biti pristranski do virtualnih tla z vezjem CR.

Im še vedno malo miffed o vhodnih fazi ... sem našel to shemo
3093078347_81e1b6a6f4_o.jpg
če sem jo spremenila v to. bi bilo delo kot primeren vhod?
3093925364_353e1dac44_o.jpg

I je odgovoril na prvo vprašanje na drugo spletno stran urami. Zdaj prvi opamp ima pozitivne povratne informacije, namesto negativne povratne informacije in en vhod je utemeljena, tako da ne bo delovalo. TL081 bi hrupni. Uporabite TL071 TL081, ki je izbran za nizko raven hrupa.

Zdaj prvi opamp ima pozitivne povratne informacije
Napaka je očitno popravljena.
Code:
 TL081 bi hrupni. Uporabite TL071 TL081, ki je izbran za nizko raven hrupa.
To bi lahko sklepali iz naslova lista. Hrupa specifikacije za oba dela je enak, vendar pa: Same tipični hrupa, ni največje vrednosti. Torej, to je samo stvar vere, uporabljam tudi TL071, če je na voljo. 6.8nF vhodni kondenzator, očitno namenjena kot visoko pass, povzroča precejšnje povečanje nizkih frekvenc hrupa v kombinaciji s pristranskosti upori. Treba ga je nadomestiti z> 100 nF, če je to mogoče.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back