T
Techi
Guest
Živjo, želim design balun za 860Mhz ali 915Mhz z PCB. Vsakdo, delali na tem področju, prosim vodič
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Žal mi je za moje vprašanje, ampak jaz sem povsem na novo baluns in jaz šele potreba balun za ukrep antene v frekvenčnem območju 860mhz-930mhz. Slišal sem quarterwave balun. Lahko prosim pomoč mi v to?glede balun PCB, če vaš ločeno anteno je dipol (ali podobne strukture), se prepričajte, da ste usmeriti razlog PCB je pravokotna na ravnino E-področju antene. Če ne, bo antena povzroči neto tok v ravnino tal in se bo spremenil sevalni diagram zaradi reradiation (in morda vhodna impedanca).
hvala WIMRFP. Našel sem ta balun (design.pdf) zanimivo balun zasnovo za 860-960Mhz. kaj je vaše mnenje o tem?Zdravo, glej spodaj primer ravno dipol trak povezan četrtino balun val:. ................................................. Dva 0,27 lambda žice, so v ravnini H-polje dipola se izognili sklopke. Lep pozdrav, Wim
Hvala WimRFP. svoje smernice je res informativen. Lets design na svoj način. Kaj pa, če želim design balun na PCB u predlagal?Pozdravljeni Techi, Če sem iskren, ni nobenih podatkov ta, da ugotovimo, kako dober je (balun v vašem prilogo). To je odvisno povsem od transformatorja. Morda veste, da obstajata dve osnovni vrsti: ........................................ ............................... Ko zatiranje skupni način trenutno v krmi črto, ki povezuje enakomerno obremenitvijo bo avtomatično v nasprotni signale (za oba I in V).