AWR: DDS simulacija

S

shitaldesai

Guest
Pozdravljeni vsi,
Wish You All Happy New Year.Imam preprost problem, da sem poskušal simulacijo v mikrovalovni Office.Ker sem novinec uporabnika MWO in na splošno AWR, sem zelo vesel pomoč v zvezi s tem.Problem goes to všeč:

DDS temelji Cvrčati Generator output (FMCW Liner Cvrčati) premešajte s Sinusoidne signal.Kako to model v MWO?Ker je to mešana design signal problem, sem se spraševala, ali je po eni strani je to možno.Če je odgovor pritrdilen, kakšen je najboljši način za to?Očala so naslednji:
(1) se uporablja za ustvarjanje DRO 7,129 GHz signal (sinusni signal)
(2) Cvrkutati DDS generator ustvarja Cvrčati 100-106 MHz
(3) Obe signali mešati z upconverter mešalnik.

Cenim nekatere predloge ali ideje, da lotili s tem.Mislim, da bi moralo biti omogočeno, da zgrabite nekatere zasnove mešalec idej Tutorials, morajo dobiti sinusoid vir oscilatorja iz knjižnice, problem mislim bi generator Cvrčati DDS.Popravite me, če se motim.

S spoštovanjem,
Shital

Pozdravljeni shitaldesai,

To je mogoče pridobiti z uporabo AWR Visual Simulator System (VSS).
Uporabi VSS primitivne blokov za izgradnjo Cvrčati signal.Vir SAW v kombinaciji z virom TONE se uporablja za pogon FM oddajnik.
Videl zob amplitude swing v povezavi s frekvenco občutljivost (K) FM oddajnik določa pasovno širino (pogostost območje) Cvrčati signala.

Z amplitude nihanja Sawtooth nastavljen na / -2 in K FM oddajnika na 3.5MHz, pasovno širino Cvrčati signal 14MHz.

Cvrčati signal s frekvenco center se lahko spremeni z nastavitvijo spremenljivke fc na drugo frekvenco.

Na primer na signal Cvrčati je na voljo v namestitev mapo AWR izdelkov ...
Imam priloženo sliko diagram blok za vaše reference ....manju --- ---

Dragi Manju,
Hvala lepa za rešitev.Sem razbrati Cvrčati del generacije, zdaj pa se potrudim upconvert Cvrčati na RF (7GHz).V procesu, sem se soočajo nekatere težave z uporabo orodja .... Upati je, da bi dobili razvrščeni z izkušnjami.Vas moti, če sem poslal e-pošto, če imam težave?
Še enkrat hvala
S spoštovanjem
Shital

Dragi shitaldesai,Lepo je vedeti, da ste rešili vaš problem ...
vaš dobrodošli, da pošljete vprašanje ali vprašanja, ki svoj email ID: manjunatha_hv (at) ieee.org
Bom poskusil pomagati moji najboljši ravni ...manju --- ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back