Audio vmesnik za Morse Code

D

djnik1362

Guest
hi sem oblikovanje Morse Code demonstracijskega sistema in potrebe po pripravi avdio signal za to. Ne vem, kako to design audio vmesnik. Moja logika proizvodnja je Morse Code na napetostni nivo TTL. (Dot: 100 ms 100 ms High Low --- Dash: 350 ms 100 ms High Low) Če i proizvajajo srčni utrip ali sinusni val na tej ravni za izdelavo audio? Če bi jaz raba zvočniki ali buzzers ali kaj drugega? Prosim, daj mi strojna rešitev. Hvala za vašo podporo.

Razen če ste res zaskrbljeni zaradi kakovosti tona, lahko uporabite skoraj vsako valovno za vožnjo po zvočniku, je navada, da veliko razliko, če uporabljate sine ali stročnic. Vaše možnosti so: 1. uporabo logike izhod kot on / off signal za zunanje oscilator in krme za zvočnik 2. ustvari ton, ki jih hitro utripajoče logika proizvodnje, v tem primeru lahko krma zvočnik neposredno 3. uporabi logiko izhod obrniti ton generiranje Zumer in izklop. S tem mislim, Zumer, ki proizvaja lastno melodijo, ko se z električno energijo, ki se zanjo. Če uporabljate zvočnik bi bilo treba uporabiti ojačevalnik, je odvisno od tega, kako glasno je treba. Brian.

Signal, ki nastaja, ni v audio območju. Ne morete uporabljati zvočnika neposredno. Morda boste dobili klikov. Ampak to je vse. Hočeš piska. Najlažji način, da piska je priložiti piezo Zumer. Treba je take vrste, da ustvarja tone interno. (Odgovor zgoraj rekel isto stvar v točki # 3). Ne morete uporabljati navaden enota piezo 2-wire. Ker je vaše ponudbe je 5 V, piezo Zumer bo dovolj glasne za vsakogar v sobi slišati.

signal, ki nastaja, ni v audio območju. Ne morete uporabljati zvočnika neposredno. Morda boste dobili klikov. Ampak to je vse. Hočeš piska. Najlažji način, da piska je priložiti piezo Zumer. Treba je take vrste, da ustvarja tone interno. (Odgovor zgoraj rekel isto stvar v točki # 3). Ne morete uporabljati navaden enota piezo 2-wire. Ker je vaše ponudbe je 5 V, piezo Zumer bo dovolj glasne za vsakogar v sobi slišati.
Zato bi jaz pošljem TTL ravni neposredno piezo? Ko je na visoki ravni, piezo je na in v Nizka piezo je off? Imam prav?

Torej, jaz bi morala poslati moje TTL ravni neposredno piezo? Ko je na visoki ravni, piezo je na in v Nizka piezo je off? Imam prav?
Pravilno. I ima lahko misspoke. Obstajata 2-žilni in 3-žilni piezo piskači / pozivnikom. Prepričati se morate, da bi dobili enote, ki ustvarja piska od sebe. Ker je na voljo tudi 2-žične in 3-žilni piezo pretvornike. Saj ne bi dobili preprost pretvornik. Ta tip mora biti poganja impulzi na audio frekvence. Ti bi morali zgraditi oscilacijsko vezje, da to storijo. Oscilator bi vklapljati in izklapljati po ravneh TTL.

Zumer, katere koli vrste, je zelo razdražljiv poslušati, še posebej piezo eno, pogostost, ki je veliko previsoka. Ne uporabljajte enega od njiju - prosim! Vaš občinstvo bo hvala. Uporabite TTL, da preklopite dostojno audio (sinusni signal), oscilator in izklapljanje, ali vrata svoje proizvodnje. Večina ljudi se zdi, da uporabljajo nekaj okrog 1kHz, toda to je prevelika za dolgo poslušanje. Udobna frekvenca je okrog 500 do 700Hz. Jaz sem ex-gospodarski subjekt. Verjemi mi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back