Audio streaming wirlessly na pasu ISM v Indiji

A

ankitthakkar

Guest
Hello

Jaz sem v razvoju uporabo brezžične zvokovne radiodifuzije.
Pogoj je, da moram delujejo v pasu ISM in linije potrebnih pogled razpon je 1,5 km med oddajnik in sprejemnik.
Kodek za pretakanje lahko wav ali mp3 odvisno od hitrosti na voljo brezžični medij.
Je kdo, ki imajo kakšno idejo o tem, ki frekvenčnem pasu in modulacije sheme je treba uporabiti?

pozdrav,
ankit

Ne vem, indijski zahteve ISM, vendar ob predpostavki, da ima 2,45 GHz ISM band, lahko začnete tam z 2-FSK modulacije.Če želite dobiti fancy, bi lahko naredil nekaj spektra pristop razširil tudi.

Ja.2,45 je ISM band v Indiji, kot tudi.Max izhodna moč je 1 Watt.Zagotovo 2-FSK lahko dosegli višjo hitrost prenosa podatkov, ampak jaz se sprašujem, če-FSK bi 2 moti WiFi frekvenc.Mislim, da v razpršenim spektrom hitrost prenosa podatkov bi bilo zelo počasno.

ankitthakkar napisal:

Ja.
2,45 je ISM band v Indiji, kot tudi.
Max izhodna moč je 1 Watt.
Zagotovo 2-FSK lahko dosegli višjo hitrost prenosa podatkov, ampak jaz se sprašujem, če bi 2-FSK moti WiFi frekvenc.
Mislim, da v razpršenim spektrom hitrost prenosa podatkov bi bilo zelo počasno.

Preveril sem, da ..Njena 0,5 W pri 2,4 GHz.Žal mi je za to ...ampak kako preveriti poseg v omrežje WiFi ..

To je povsem do kakšne stopnje zahtevnosti, ki jo želite imeti.Brezžična omrežja LAN delujejo na postaj.Če ga imate v sebi doma, in ne želite, da ta audio sistem Interfer z njo, bi si setup WLAN at enem kanalu frekvence, ter vzpostaviti FSK avdio link na drugo frekvenco kanala.Vsi bi nato dobro.To je verjetno najboljši način za konjiček za vzpostavitev takšnega sistema poceni.

Če, na drugi strani, ste zaskrbljeni zaradi interfrerence z omrežji WLAN other, da ne boste imeti nadzor konec, potem best način je, da uporabite neke vrste širjenja spektra sistema za audio.Lahko bi še lahko FSK, vendar pogostost hopped, in vi bi morali poslati audio v zavojčkih.Lahko bi bilo neke vrste 802,11 tipa modulacije, z uporabo standardnega čipov.Obstaja nekaj naborov čipov, da lahko narediš preprečevanje iskanje trčenje RF spektra, in izberite kanal, ki se ne uporablja preveč.

ankitthakkar napisal:

Preveril sem, da ..
Njena 0,5 W pri 2,4 GHz.
Žal mi je za to ...
ampak kako preveriti poseg v omrežje WiFi ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back