Atmel 8051 pomoč

M

Mohamed Saleh

Guest
hi vse
Jaz downloaded. "Hex" datoteko za AT89C2051

bo lahko deloval pravilno, če sem opeklina to AT89s52

sta oba 8051 družino

prosim pomoč mi

in če je treba spremeniti program, kaj naj spremenim

Glavna razlika med 52 in 2051 je v njihovi fizični velikosti: 52, je 40-Pinner, 2051 je 20-Pinner ..
Prenos od 51/52 do 2051 ne bi smelo biti težko pod pogojem, da imata oba enako strojno ..
Poskusite uporabiti rastavljanja za pretvorbo datoteke HEX, da ASM potem analize kodo in da potrebne spremembe in sicer dodelitev igle se uporabljajo v 52 različici, ki so na voljo v strojno opremo 2051 ..

S spoštovanjem,
IanP

2051 je 20 pin mikrokrmilniška in 8052 je 40 pin krmilnik.ni veliko razlika v načrtovanju te osnovne differencewic ave za preverjanje, je strojna oprema.če ur hardwareis pravilni deset isti pogram za at89c2051is delo za 8052.u lahko preverite jo in poskusite plz.

V bistvu, kaj morate storiti, je:

1.razstaviti ASM kodo v formatu.

2.Uporabite desno vključujejo datoteko za 89S52 in ponovno sestaviti brez napak.

3.2051 ne bodo z uporabo katere koli zatiči, ki niso prisotni na 89S52.

zakaj ne post hex datoteke, lahko nekdo vam pomaga ven.2051 je majhna zato ne more biti, da je veliko kode razstaviti.Če ste post kodo prepričajte, da ste natančno obrazložitev o tem, kaj počne, lahko shranite nekdo veliko časa.

u je treba napisati ur IO Port z imeni določite z uporabo direktive, nato pa bo kartiranje IO do katerega koli pristanišča v skladu s strojno opremo

Tu je hex datotekoDodano po 3 minutah:http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.hexin shematski

http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.gif

hvala

Citat:in če je treba spremeniti program, kaj naj spremenim

hvala ctownsend

jaz sem Mohamed Saleh

prosim pomoč mi če u moči

jaz dont vedeti, ali je napisana v c ar montaže

lahko razstaviti, in poda mi izvorne kode

si rekel, da ste videti na tej izvorne kode, ki pomeni, da imate že razstavljenem je

prosim spodbuda mi izvorne kode

mail: eng.saleh (at) msn.com

hvala

prosim pomoč mi če u moči

jaz dont vedeti, ali je napisana v c ar montaže

lahko razstaviti, in poda mi izvorne kode

si rekel, da ste videti na tej izvorne kode, ki pomeni, da imate že razstavljenem je

prosim spodbuda mi izvorne kode

mail: zohery_hassan (at) yahoo.com

wel G. Saleh lahko uporabite uporabljate hex datoteko, napisana za 2051, na 89c / s 51 ali več,
šele vztrajati u vekanje delati to prakso in obratno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back