AT ukaz za pridobitev delovne frekvence

zdravo gospod ... imam točno isto querry!jaz upanje u wud da je to v yer prej in bo zagotovila me wid vsota uporabne informacije .. o tem, kako v dešifrirati THT hex obliki ..!
ZADEVA

zdravo gospod ... i izvršena AT CREG?Ukaz sem dobil tak rezultat
CREG: 2,1, "1030", "639E"

.. moje vprašanje je, kako morem dekodirati oddajnik frekvenca iz tega posebnega načina hexa of LAI in celic id ..?..

Če ste se nanašajo na celico parametrov GSM, preberite si CREG in Siemens lastniška ^ ^ MONP MONi in ukaze.
V njem so prikazane številke kanala, ki jih je mogoče dešifrirati, da oddajnik frekvenc.

thnkz gospod .. lahko pa u xplain mi je bolj .. mislim .. je ukaz AT in AT MONP ^ ^ MONi je združljiv z mojim siemens A60?n drugič, kaj se bo lahko sintakso odziva in kako dešifrirati?
thnkz za vašo pozornost.

A

Asif621

Guest
hello .. ima zadnje leto študent BS in im delajo na mojem zadnjem letu projekta.Hočem nekaj smernic, kot jaz sem z uporabo mobilnega telefona kot GSM modem, ki je SIEMENS A60.jaz sem komuniciranje s pomočjo ukazov AT.
moje vprašanje je, moči kdorkoli prosim povej mi kako moči jaz, da spoznajo, da se delovne frekvence, na kateri modem deluje.Mislim BTS deluje.?.itz če ni mogoče, da katero koli drugo metodo, ki jo dobite.
hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back