D
Dani
Guest
HELLO ALL,
Jaz delam na sim300C GPRS komunikacije in vse je tekoč tudi na podlagi naslednjih AT ukazi, dokler ne doseže do testiranja actuall podatke pošilja IP naslov.
AT CGDCONT = 1, "IP", "internet" (Izid v "OK")
AT CSTT = "Internet", "USERNAME", "Password" (Izid na "OK")
AT CIICR (Izid v "OK")
AT CIFSR (Izid v ip xxx.xxx.xxx.xxx)
pri cipstart = "TCP", "117.41.32.194", "1001"
(Izid na "OK"
in nato "CONNECT OK")
Zdaj, ko sem izda ukaz AT CIPSEN = 20
to uren mi> podpis
in i tip 20 charcters o hiper terminala in sem
(Izid v "POŠLJI OK")
do te točke, vsaka stvar je bila v redu.Če se uporablja za pošiljanje podatkov po vsaki min je še v redu.Toda
PROBLME: ko sem donot pošiljanje podatkov za približno 5-10 minut časa, potem pa na CIPSEND donot poslali nobenih podatkov, tudi donot odgovoriti z erro ok ali sporočilo ne potrdi, kar tako kdaj.
Ko sem blizu GPRS povezavo in jo ponovno uporabo CIPSTOP in CIPSTART znova, kot je ponovno začeti delati.
Am i počne karkoli worong ..Plz pomoč mi fantje kot sem jaz, da deleiver izpolnjenega naloga za čas in čas je zelo kratek in jaz sem zaljubljen v to CIPSEND se ne odziva po nekaj minut problem.
S spoštovanjem.
Jaz delam na sim300C GPRS komunikacije in vse je tekoč tudi na podlagi naslednjih AT ukazi, dokler ne doseže do testiranja actuall podatke pošilja IP naslov.
AT CGDCONT = 1, "IP", "internet" (Izid v "OK")
AT CSTT = "Internet", "USERNAME", "Password" (Izid na "OK")
AT CIICR (Izid v "OK")
AT CIFSR (Izid v ip xxx.xxx.xxx.xxx)
pri cipstart = "TCP", "117.41.32.194", "1001"
(Izid na "OK"
in nato "CONNECT OK")
Zdaj, ko sem izda ukaz AT CIPSEN = 20
to uren mi> podpis
in i tip 20 charcters o hiper terminala in sem
(Izid v "POŠLJI OK")
do te točke, vsaka stvar je bila v redu.Če se uporablja za pošiljanje podatkov po vsaki min je še v redu.Toda
PROBLME: ko sem donot pošiljanje podatkov za približno 5-10 minut časa, potem pa na CIPSEND donot poslali nobenih podatkov, tudi donot odgovoriti z erro ok ali sporočilo ne potrdi, kar tako kdaj.
Ko sem blizu GPRS povezavo in jo ponovno uporabo CIPSTOP in CIPSTART znova, kot je ponovno začeti delati.
Am i počne karkoli worong ..Plz pomoč mi fantje kot sem jaz, da deleiver izpolnjenega naloga za čas in čas je zelo kratek in jaz sem zaljubljen v to CIPSEND se ne odziva po nekaj minut problem.
S spoštovanjem.