ASIC design?

A

abhineet22

Guest
kaj je ASIC design vprašanje?
kako izvajati ASIC?
kaj je merila za oblikovanje ASIC? kaj je z minimalnimi stroški?
daj mi link ali materialnih

ASIC == Uporaba svoj način IC ..
Design vprašanja ae bolj ali manj enaka kot pri običajni čip design.Ampak v tem primeru lahko vpliva uporabnika (oseba, ki zahteva) proračuna, kot so stroški, moč, površina itd.U poskusite desgin, ki temelji na vse omejitve.Kjer je mogoče, u trgovino (npr. če u imajo manj zemljišč, nato pa u so, da kompromis o vzporednosti, to je, manj funkcionalne enote), in stvari, kot THT.Dobra IC design knjigo, je Baker in Boyce ..Njeni 2 obseg.tudi Neil Weste je dobro knjigo
upanje to pomoč!
Abhi

Osnovni design tok začne s pisanjem strojne opreme v nekaterih jezikovnih kot VHDL ali Verilog in jih nato sintezni v tehnologiji posebno knjižnico (kartograf celice), potem boste morali dati specifikacije, kot so setuptime, holdtime v vašem design in nato zaženite mesto in pot orodja da konča svoje design.

Lahko se nanašajo na spletnih straneh ASIC prodajalcev orodja eda kot ritmom, povzetek in magma za nadaljnje informacije o njihovem toku.

ASIC design by john smith Sebastian bo najboljšo knjigo za začetnike.

ASIC je integriranih vezij, ki imajo posebne značilnosti, če želite izvedeti več o ASIC si lahko preberete na naslednji način knjige:

VLSI inženirstvo Dillinger
Osnovni in VLSI oblikovanje Douglas in če govorite španski si lahko preberete Circuitos Integrados de Aplicación especifica ASICDoda po 24 sekund:

ASIC je integriranih vezij, ki imajo posebne značilnosti, če želite izvedeti več o ASIC si lahko preberete na naslednji način knjige:

VLSI inženirstvo Dillinger
Osnovni in VLSI oblikovanje Douglas in če govorite španski si lahko preberete Circuitos Integrados de Aplicación especifica ASIC z Deschamps

kot vsi vemo, da je približno flip flops, lahko katera koli od povej mi zakaj je flip flop se uporablja 4 vrste. in samo ena ne bo sufficient.tell me kakršne koli posebne vloge, kjer flip Skljokati se uporablja poseben.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back