Arkustangens A4 RISC navodila določi

D

Davorin

Guest
Nekdo ve, o natančnih navodil sklop se uporablja v Arkustangens RISC jedro, kot se uporabljajo v Fujitsu MPEG2 dekoderja?

Samo treba primerjati z navodili in loka-vilin-GCC proizvodnje.

ARC Jedra Ltd
Razvijalcem Reference
Manual
Avtor: John Sanders
Creation Date: 03-Jun-99
Revision Date: 10-Dec-99
Različica: 6.0

Predgovor
Ta priročnik je namenjen programerjem za ARC in služi kot referenca zaARC (version 7).

navodilo sklop osnove primeru
ARC (verzija 7).
Razvijalcem reference za dodatno razširitev ali customisations, ki so bili
izvajala v ciljni ARC sistem, so vsebovani v drugih priročnikih.

Davorin je napisal:

Nekdo ve, o natančnih navodil sklop se uporablja v Arkustangens RISC jedro, kot se uporabljajo v Fujitsu MPEG2 dekoderja?Samo treba primerjati z navodili in loka-vilin-GCC proizvodnje.

ARC sklop navodil (mislim, da za A4) je že dobila podporo v novejši različici GCC (3.3.x in tako).

Prosimo, preverite jo

the_penetratorŠ

Je še vedno nekdo zahteva to temo?Prav tako sem vedo malo o Fujitsu MPEG procesor in zdaj sem poskušal pristanišče ucLinux.

Ni res, ker nisem dobila kakršne koli povratne informacije od Fujitsu čeprav je bila NS izpolniti in poslati na sedež Evropske ...

Samo mrtev-kot-a-cow tišine potem ...

tudi od Codito danes zagotavlja GNU toolchain za Arkustangens a4 predelovalci I primerjavi proizvodnje na Metaware sestavljač in moram reči, da so v resnici različni, z prednost pri Metaware.

Si imel kakršen koli projekt v mislih, ko ste napoteni na vaše vprašanje v preteklosti?

Trenutno sem poskusil razviti ucLinux platformo DVB sprejemniki za uporabo Fujitsu MB86H20.Jedrca se že izvaja, serijsko konzolo in celo IDE gonilnik za sprejemnike s trdega diska.

Mogoče bomo lahko delež nekaterih izkušenj.

Thomas

No .. bi radi delijo svoje izkušnje ... ampak je padec omrežja mpeg player, ker ga nisem mogel dobiti nobenih čipov iz Fujitsu ...

Tudi lokalni distributer predlagali mi, da sprejmejo vse ostalo od Fujitsu od njihove podpore ni obstoječih tukaj (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back