apple app ideja pomagati - povezana avto

R

redsprinter

Guest
halo guys.

je google-ing okoli in naletel na tem forumu.Hoping vi guys moči izročiti mi neki kazalci / nasvet.

jaz in prijatelj bi rad design iphone app, da lahko prikažejo avtomobilov stuff - min rdeče signal / hitrost / zrak-gorivo / temp voda / olje temp / tlak olja / dvig / tlaka v pnevmatikah.

Prav tako bi bilo super, če obstaja način uporabe iPhone za prikaz toplote branja off pnevmatike / kolesa in prilagajanje nastavitev, kot so Preluk / toe branja.

Večina stvari bo potrebno senzorji kljukast do iPhone.Razmišljala sem modro zob ali le težko napeljave, da bi normalno plug iphone.

ive got dobro razumevanje v avtomobilih (im abit of avtomobila matico) in moj kolega je pravkar končal svojo programsko opremo, programsko raven, ki bi prišel prav

svoje misli?Naredi lahko in kaj storiti izzive, s katerimi se soočamo.?

Živjo,

Dobra ideja, mislim svoje odvisne od vas avto sistemu, v nekaterih avtomobilov z ECU (elektronsko krmilno enoto) smo lahko dobili informacije od ECU motorja (vrt
/ min rdeče signal / hitrost / zrak-gorivo / temp vode / temp olja / olje tlak), vendar doslej ni ECU standardni vmesnik ..to ne bo delovalo generično, v stari avto moramo graditi vmesnik za vsak parameter ..

če bi lahko dostop do informacij, da se glasi nekaj podatkov iz ECU bo lepo, da dodate nekaj bluetooth vmesnik za ECU nato pošljete na Iphone

To je obleka, kaj počne v svojem "ecoRoute HD": http://garmin.blogs.com/pr/2010/01/garmin-ecoroute-hd-transforms-your-n% C3% BCvi-v-a-posrednik, na krovu -diagnostika-computer.html
Uporabljajo Bluetooth za prenos podatkov iz motorjev OBD II do navigacijskega sistema.

bluetooth na iphone je vse, razen standard bluetooth ...pozabili to možnost ...

Morda boste želeli preveriti to stran, da dobite idejo o tem, kako brati podatke avtomobila, potem morate izbrati, kako pošljete na iPhone.

http://www.nerdkits.com/videos/obdii/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back