antena stikalo duplexer diplexer

H

hypear

Guest
jaz sem malo zmeden z anteno stikalo, duplexer in diplexer.
does vsakdo znanje načelo teh, in kaj je razlika med njima
hvala

Stikalo je naprava, ki povezuje čas domeni eno vrstico za prenos enega od drugih dveh, vendar ne oboje hkrati.

Duplexer in diplexer filtri, ki so na poti prenosa signalov iz ene vrstice, da bodisi iz dveh vrstic glede na pogostost signalov.To se naredi z filtri.

Oba izraza temeljijo na sistemu.Če signal tok je vse en način, kako je diplexer.Če signal pretoka je eden od načinov za eno frekvenco in drug način za druge frekvence pa se imenuje duplexer.Preprosto lahko spomnite razliko od sporočilu izraza "full duplex", ki pomeni pošiljanje in sprejem ob istem času.

hvala za vašo pomoč
tako je swich TDD in FDD duplexer je pravica?
Načeloma so vsi filtri, zato delajo na enak način.
ampak v UMTS in GSM mobilni telefon, zakaj bi morali združiti skupaj?
in ali imate članek o tem, kako deluje in kako oblikovati to
hvala še enkrat

Vi ste najbolj pravilna pri določanju stikalo s TDD in FDD s filtri.Obstaja tradeoff gospodarski sistem, pri odločanju o teh dveh osnovnih načinov.En primer je, da lahko TDD uporabljajo isto sintetizatorji v sistem prevajanja frekvenc za oddajanje in sprejemanje.Te ostanejo na isti frekvenci in tako so lahko namenjene optimističen fazni šum namesto zamenjave hitrosti.

diplexer običajno nanaša na napravo odtočne (Rat Race)
duplexer pogosto uporablja kot FDD TDD, pomeni, da lahko
govoriti in poslušati hkrati.

Samo komentar o duplexers.Kolikor sem razumel duplexers, so, kot je navedeno, ki se uporablja za pot signala do različnih prenosnih vodov.Imam primer o duplexers v radarske sisteme.Razmislite antene se uporabljajo v radarski sistem.Sistem je oddajnik in sprejemnik.Ko antene transmittes je pomembno, da je izoliran sprejemnik, saj sprejemnik ne more ravnati enako količino energije kot oddajnik.Ko sistem prejema, oddajnik je treba izolirati.Tu se uporablja duplexer.To zagotavlja, da je sprejemnik izolirana, dokler se sistem transmitts, in oddajnik izolirana, dokler sistem prejme.

stikalo ni TDD, ne TDD stikalo!
duplex še ni vse filtra!
v sistemu GSM, basetion uporabo votlino filter kot dupleks, vendar na terminalu, uporabite stikalo kot dupleks, stikalo je naprava, duplex in diplex je koncept!
na primer y, lahko uporabite kot odtočne duplex bodisi v TD-SCDMA sistema ali v RADAR sistem!

Ali lahko vsak od naprej me raziskav datoteka duplexer in diplexer, tako da je mogoče zamenjati enega cant?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back