ansoft oblikovalec optimizacija Tutorial

S

spide

Guest
lahko kdorkoli opravljanja nekaterih ali materiala Tutorial o tem, kako naj optimizacija planarnih EM uporabo ansoft oblikovalec.i am načrtovanju Mikrotrakasta antena ni treba optimizirati, da dobite najboljše rezultate.

Pripeto je online pomoč dokumentacijo za uporabo Optimetrics v Ansoft Designer.To je podobno tistemu, ki se uporabljajo v HFSS, in dejstvo, glavi dokumenta napačno pravi "HFSS".

Prav tako je priloženo datoteko, ki vsebuje mumerous primeri delaš planar EM analiz, ki vključujejo več optimizacij za Mikrotrakasta zaplate med drugimi.

Oba od teh priponke so ponavadi vključena kot del rednega programske opreme.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

i poskusite slediti optimetric.pdf, ampak ko sem se, da nastavitve parametrov, napake pozove "ni spremenljivka proizvedena." Jaz sem nova na tem področju, bi lahko u pls guide me ali dobavo več documentation.do u življati poljuben DOKUMENTACIJA z primer?

si morate postaviti spremenljivko z desnim klikom na "HFSSModel1" v projektu drevo.Nato pojdite na design spremenljivk.Dodajanje nove spremenljivke imenom in vrednostjo.potem je vaše ime spremenljivke v hfss modela.Oglejte si priročnik Prvi koraki, je tee stičišča, ki jih dajo spremenljive.

Imam vprašanje, čeprav, kaj je razlika med stroški in cilj?pomočjo menija ne pove resnice.

bi lahko kdo prosim upload preprost postopni Tutorial o tem, kako uporabljati ansoft oblikovalca?

Hvala

ng Protuteret wrote:

bi lahko kdo prosim upload preprost postopni Tutorial o tem, kako uporabljati ansoft oblikovalca?

Hi all,

Tukaj je Ansoft oblikovalec usposabljanja, je dobro za beginer in govori o Optimizacija natančno, mislim.

http://www.megaupload.com/?d=LGXFE935

hi spide;
imam isti problem kot tvoj?jaz dont znanje kako ustvariti spremenljivko.si našel to?strjena lava vi pomoč mi.
hvala

nekaj dodatnih misli in omejitve v zvezi z optimizacijo modelov v Ansoft projektant in / ali Ansoft HFSS.

prvo (po mojem mnenju) treba je imeti vsaj osnovno znanje o mikrovalovnih tokokrogov in Elektromagnetna da cenijo pomen in veljavnost rezultatov, ki jih proizvajajo te programe.

drugega, je pomembno, da razumejo omejitve programov: na primer, Ansoft Designer planar EM uporablja metoda trenutkov in ima omejeno vlogo pri Modeliranje kompleksnih vodniki (kjer HFSS ali kak drug program bi bilo boljše izbire).

tretje, točnost rezultatov je zelo odvisna od gostote in vrste meshing in stopnjo, do katere modele so zbližane - dobro razumevanje s-parametri so bistvenega pomena za to.

četrti, pred optimizacijo modela, je pomembno, da začnete od razumnem začetno zasnovo (ti ne more dati svile torbica iz svinja
v ušesu).

peti, preden nadaljujete s samodejno optimizacijo, sem želela narediti nekaj strani optimizacije s spreminjanjem enega ali dva tokokroga parametre (kot so širina a Mikrotrakasta).ta vam bo dala občutek za občutljivosti modela na ustrezne parametre in vam bo omogočilo, da vzpostavijo pomemben korak in razponi velikosti za samodejno optimizacijo.

Žal, Vadnice in priročniku za uporabo informacij, ki so na voljo na spletu navadno ni v zvezi s temi vprašanji.

N.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back