AMBA vprašanje

N

novicevlsi

Guest
sem novi v AMBA, in to bi bilo zelo preprosto vprašanje za vse u,

Kaj pravzaprav je rold of HADDR [31:0]?in

je dana na strani 3-5 (AMBA spec), ki
"incrementing razpoči, ki niso zaviti na naslovu meja,
zavijanje nasipa, ki je posebej zaviti v mejah naslov "hvala

novice

Živjo
Vloga HADDR je zagotoviti naslov sužnji v / iz kraja, ki bo prenos podatkov pride ..

o ur Drugo vprašanje:
če je vaša začetna lokacija ur prenosa je 0038 potem
Če je uspešno zaključilo počil štirih utrip uporabljajo ur naslov, nato pa se bo 0038.003 C, 0030,0034 ....pomeni po naslovu 003C se bo šel za 0030, vendar v primeru porušitve prirastka bo iti k 0038.003 C, 0040,0044 ....

Mislim, u moči zaslužiti to ...
S spoštovanjem

hi uditkumar!

hvala za odgovor ur naravi.

tako je, da se naslov vrstice HADDR [31:10], ki se uporabljajo za sužnje in izberete HADDR [9:0]
se uporabljajo za reševanje notranjih registrov izbranih sužnji?

hvala & zadeva
novice

hi Udit,
sem drugo vprašanje, ki temelji na razpoči, v katerih primerih bomo raje Oklepajoča počil in kje bova raje primarnih praska?

Mislim, da je tudi določen razpoči, kadar je celotna podatki zajeti iz naslova le, svoj ugibati je mogoče uporabiti za te aplikacije ROM.za druge, nisem prepričan.lahko prosim pojasni?

u boste našli odgovore tukaj
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Običajnih kompletov spomin določa "celo" spomin banke in "čuden" spomin banke.Podatki, ki so celo spomin naslovi shranjeni v banki še spomin.Podatki, ki imajo čudno spomin naslovi so shranjeni v banki čuden spomin.Zato so kakršne koli dveh zaporednih lokacijah pomnilnika shranjeni v ločenih bankah spomin.Če dveh zaporednih naslovov pomnilnika, je treba dostop, prvo mesto pomnilnika je brati od prve banke in spomin, medtem ko je prva banka pomnilnika prebrati, druga banka pomnilnik pre-zaračuna.Nato je drugi lokaciji pomnilnika bere iz pomnilnika druge banke, medtem ko je prva banka pomnilnika je vnaprej zaračuna.Zato, če so dostopni dveh zaporednih lokacijah pomnilnika, podatki, shranjeni na mestih, se lahko nerealne hitro in brez posredovanja pred polnilnih ciklov, potrebnih za tipične bralno-pisalnega pomnilnika.Dodano po 1 minutah:
Burst način zaporedja so navadno bodisi "linearna zaporedna" (npr., AMD in Motorola razpoči zaporedij) ali "usklajeno zaporednega" (npr. Intel počil zaporedij), in imajo lahko prostor naslov izbruhu katere koli velikosti, čeprav so štiri besede in 256 so besede porušitve velikosti naslovni prostor tipično.Za spominskih čipov, ki se uporabljajo za način dostopa do porušitve, počil način obdelave vezje, ki je neposredno na pomnilniški čip.Natančneje, je sredstvo, ki neposredno na čip za natovarjanje začetni naslov, ki ustvarjajo zaporedne naslove v prostorih naslov počil, in dostop do podatkov na začetno in zaporedno ustvari naslove, na podlagi vnaprej določenega načina porušitve zaporedje in razpoči obravnavo prostora velikost

novicevlsi wrote:

hi uditkumar!hvala za odgovor ur naravi.tako je, da se naslov vrstice HADDR [31] se uporablja za izbiro sužnjev in HADDR [9]

se uporabljajo za reševanje notranjih registrov izbranih sužnji?hvala & zadeva

novice

Mi lahko uporabite za zavijanje, ko smo se ukvarjajo z predpomnilnika, in lahko gremo po posameznih, ko se ukvarjamo z blažilniki ....

živjo
Jaz sem nov na tem forumu ..delam na AMBA AHB ..jaz pošteno ugotovila delovna mesta koristen ..

mimo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back