Altium Designer: Začasno izklopite pravilo v sledovih impedance?

J

JohnG300c

Guest
45 ohm sledovih impedance sledove so preveč debel, če se navezujejo na ploščice moje IC je tako Želel bi izklopite pravilo preveri impedanca, medtem ko i mesto zadnjih nekaj mm o sledi tik IC.Vsak način za to?Neroden način je, da izklopite pravilo v celoti, vendar jaz ne čisto tako ...

Ustvarite območje pravilo v sledovih želeno širino na območju IC.

Lahko ustanovi "prostor", in določite vaše spremembe impedance pravilo, da se v sobi (TouchesRoom ( 'aaa')).Lahko tudi določite "regija" in ne ista stvar (InRegionRelative (x1, y1, x2, y2) ali InRegionAbsolute (x1, y1, x2, y2)).

Žal House Cat & EDA ^ 3, ne morem ugotoviti, kako ustvariti pravilo (če je v sobi XXX), ki ima prednost pred drugo pravilo (impedance uvedene širine pravilo).Ali obstajajo primeri, ali dokumentacijo, kako to storiti v Altium Designer?

Žal mi je za ponavljajočimi se vprašanji, sem precej newbie ...

Vse, kar morate narediti je, da posebno pravilo, kot je TouchesRoom ( "zzz"), prednost, kot splošno pravilo.AD uporablja pravila v prednostnem vrstnem redu.Višja pravilo prednosti preglasi splošno pravilo za posebni pogoj, navedene v pravilu.

Če želite spremeniti prednost pravilom, kliknite na "prioritete" gumb na dnu pogovornega Design pravilo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back