Altium Designer pin-swapping med čepi na različnih koncih?

J

JohnG300c

Guest
Delam na DDR2 vmesnik, ki zahteva veliko pull-up upori. Moj design uporablja x8 upor nizi. Da bi zmanjšali sledovih stub dolžin Rad bi se lahko uporabile pin-swapping med upor nizi, tako da, potem ko so bili dani na PCB, lahko zatiči array upor preprosto treba priložiti v katerem je signal, ki potrebujejo odpovedi. Z drugimi besedami, bi morali ponovno dodeli neto od enega x8 upor pin array drugi pin v isti ali drugi x8 upor array. Altium Designer PDF dokumentacijo (AP0138) določa, da del swapping lahko bilo le, če so deli, ki so zamenjali vse sub-deli istega dela. Ali obstaja rešitev za to težavo, ali bom moral ročno swap neto oznake v moji načrti in potisnite spremembe nazaj na PCB? Hvala.

Obstaja še en način, vendar to ni zelo lepo. Naredite eno komponento (tako simbol in odtis), ki je sestavljen iz vseh uporov. Seveda je to možno le, če lahko odloči vnaprej, če na krovu bodo vsi šli. To je lahko tudi nadležno pri ustvarjanju BOM in pick-place podatkov. Hugo

Hvala. Sem končal, ne da bi morali zamenjati, saj sem se odločili za uporabo serijsko vgrajen v mojo odpoved FPGA (počasno 200 MHz DDR2 vmesnik). Nekaj preostalih pull-ups pin so ročno zamenjati.

Mislim, da lahko to stori z uporabo multi vrata shematskimi simbol in nato uporabite delno zamenjavo v urejevalniku PCB. Čeprav morda to je samo za v tem sam del?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back