Altera / Xlinx FPGA Beginer

B

boseji

Guest
Pozdravljeni, želim začeti svoj razvoj z FPGA in CPLD je. Imam znanje o osnovah oblikovanja Digital Circuit, ampak prihajam iz večinoma analogne in moči v ozadju. Prosim pomagajte mi, da začnete svoj nov si z FPGA in CPLDs. Sem spoznal iz tega foruma objav CPLD da je pomanjšano različico FPGA ali manj funkcionalnost enega. Potem V tem primeru se lahko začne tudi z njim. Prosim, mi kažejo, kako lahko dobite tudi čipi, da bo moje strojne opreme. Ostanem v Bangalore, Karnataka, Indija. Čakam z Predvidevanje, Warm Regards, Boseji

Morda boste morali FPGA Dev Board. Nekaj dobrih plošč, na primer: Xilinx Spartan3 in Spartan 3E Board.

Če imate realnočasovne aplikacije, kjer želite uporabiti CPLD ali FPGA, morate izbrati napravo, ki ustrezajo zahtevam. Lahko začnemo pripravljati ciljno strojno opremo, kot za katerikoli drug del, design, ki vključuje preizkus vezje FPGA, nekaterih ključnih zunanjih naprav in napajanja (ki je bil moj način učenja FPGA) ali pa uporabite razvoj komplet za napravo.

Pozdravljeni, Hvala za vaše predloge. Ne morem najti razvoja plošč tukaj v Indiji. Torej, verjetno bi zahteva, da oseba lažje. Zavedam celovitosti signala in PCB EMI povezanih vprašanj. Zato upam, da bi bil jaz sposoben oblikovanja deske. Toda čas, potreben, če preveč in predrago, saj ne vem, kje dobiti žetone. Vendar pa sem našel kit za Spartan 3E zaprtih je link: http://emblitz.com/vlsi-starter-kit.html Prosim, pustite me, če lahko grem naprej in kupiti ta komplet za moj razvoj. Warm Regards, Boseji

Pozdravljeni, Hvala za vašo pomoč echo47. Našel sem v stiku CGcorel za pridobivanje deske v mojem INR doma valuto. Jaz bi objava stike, ko sem lahko dobili več informacij. Warm Regards, Boseji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back