Altera DDR2 Controller Core

P

param

Guest
Hi All, rabim DDR2 jedro, ustvarjenega z delovanjem MegaWizard od Altera Quartus II. Prosim, pomagajte in mi sporočite, če so eno, predhodne izkušnje z njeno uporabo. Potrebujem nekaj podpore v njem simulacije. Hvala

nam je uspelo tako s simulacijo in v vozilu. megawizard ima en testbench. šele prost dostop, kot je rekel.

Hi sem sledil dokument, ustvarjen s jedra čarovnika. Ampak jaz ne bi mogla dobiti rezultat za branje operacijo [branje podatkov je v Z - stanje]. Imam zaženejo model micron pomnilnik ustvarila testbench. Boš prosim vodič mi v simulacijo, in stvari, ki jih je treba skrbeti za simulacijo, kot tudi ladji ravni. Kateri pomnilnika model ste uporabili kot DDR2?

hi, jaz ne mislim, da je posebna stvar. I uporabite tudi mikronski model, čeprav naš svet uporablja različne. morate nastaviti svet povezani čas, ko se ustvarjajo IP (tudi jaz jih prilagodi v vozilu test). Stvar, ki sem, čeprav je, da je nastavitev ure z isto nastavitev IP. preberite latence je v skladu z IP tudi. Model Micron nekaj različnih parametrov za različne model v eni datoteki. Lahko poskusite. in Če želite, lahko ste mi poslali projekt. zadeva,

Hi, hvala za odgovor. Zdaj, jaz bi simulirali jedro pravilno, i moral instantiate spomin model dvakrat v mojo vlogo, ki je rešila simulacija isuue. Prosim, mi lahko vodilo, kako nadzirati hitrost branja / pisanja. Moram iz spomina uro, medtem ko ustvarjajo jedra. Ampak moram napisati počasnejši in berejo hitreje. Kako sem lahko dosegli različne pišejo in berejo hitrosti z uporabo jedra. I didnot našli v temeljnega dokumenta o hitrosti, nastavitve za branje in pisanje operacije. Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back