Ali obstaja nekaj tisti, ki lahko razloži mi PWM na svoji poti

F

FERMED

Guest
Hi,

Ali obstaja nekaj tisti, ki lahko razloži mi PWM na svoj način, kot sem prebral toliko pojasnila v spletu in drugih knjig, ampak na žalost sem našel nekaj težav, da ga razumejo.

Hvala lepa

preverite
ftopic392301.html

ali je to dovolj, ali potrebujete več.

srizbf
16thmay2010

Jaz bi ga razlagajo kot informacije, ki se sporočajo skozi čas namesto običajnih amplitude.

Sem razumel, kot je ta.Predpostavimo ste prisiljeni komunicirati s prijateljem, ki uporabljajo samo baklo svetlobo.Zdaj imate 2 možnosti:

1) bi lahko podatek, da spremenite svetlost svetlobe (sodobne baklo svetlobo) (amplitude modulation)

2) bi lahko podatek s spreminjanjem časa, za katerega vklopite baklo svetlobo.(Stara svetilka svetloba je dovolj).(Time modulacija = PWM)

Seveda morate imeti dogovorjeno medsebojno niz protokolov za učinkovito komunikacijo.(Demodulacijska / dekodiranje)

LOL, amriths04 tem oteženo precej veliko.

Modulator PWM pretvori anlog signal (ex: sinuoise) v niz zelo hitro impulza.Teoretično hitreje impulzi frekvence, bolje je.

Te impulz dolžnost cikla je sorazmerna vhodni signal na amplitudo, na vsakem trenutku.
Torej, za vsak trenutek časa, povprečna vrednost impulzov enak vložek amplitude signalov.

Torej, v teoriji, za majhen trenutek časa (v primerjavi s signali frekvence input) bomo morali:

Povprečje (stročnice) = amplitudno (Input_Signal)

Povprečju impulzi se izvaja na podlagi enostavne nizko filter pass.

Kot sem rekel impulz mora biti frekvenca mora biti večja od vhodnega signala, je pogostost, vsaj 64-krat.Upam, da je pomagal.

zdi se mi, da je FERMED sprašuje o PWM v močnostni elektroniki ni komunikacije.
popravite me, če se motim.
PWM se uporablja v močnostni elektroniki, da spreminja rms napetostni vhod na napravo.
menijo, 100V napetosti impulza vlak bo visoka in nizka v T časovnem obdobju in cikla DTY dajatev.DTY je odstotek T, za katere je visoka napetost.
če DTY je 50% pa rms napetost bi bila 50V.
enako napetostjo bodo prikazovali motor.

motor zaradi svoje vztrajnosti, ne sme kazati nobenih odgovor na zelo visoke napetosti frekvence.tako da bomo lahko uporabite PWM za učinkovito različnih hitrosti motorja s spreminjanjem dolžnost cikla napetosti.

Naučil te bom, PWM po moji najboljši ........

Naj poskusim to ........

1.PWM - Pulse Width Modulation

2.Svoje čisto nadzor pojav in vam pomaga, da ustvarjajo sprožilne signale

3.Sprožitev signale ..?Kaj je to ....

Razmislite kombinacija 4 MOSFET (Power Elektronska stikala, ki so preklapljanje frequecny za 100K, tj Hz MOSFET moči zapreti in na 100.000-krat na sekundo., Gotovo un možnih), tako da je ta konfiguracija inverter.

Kot vemo, o / p o Inverter za Pure Sine wave (nekatere napetosti Vo = 230 V rms in Frequecny Za = 50 Hz), ampak kako za njeno proizvodnjo.

Inverter se napaja z dobavo DC input (obvezno), in nadzor nad tehniko.

Obstajajo numorous tehnik nadzora na voljo (PWM, Hys, SMC, PID, itd)

PWM je zelo osnovna in zelo priljubljena tehnika, ki lahko brez težav razumejo in izdelani na krovu za razliko od drugih.

V našem primeru, V ocenjeno MOSFET je 600 potrebna .... Tudi MOSFET za 10KV in 3000A ocena potrebuje le 5 V ali 10 V dobavi na vrata terminal ga vklopite to lepoto Power Electronics (kontroling v razsutem stanju moči z 10V)

4.V PWM dva signala, bo v primerjavi od katerih eden mora biti Tristranski in drugih lahko izbira.

Če želite izbrati drugo,

Če proizvodnja Inverter je treba Sine val, nato pa izberite Sine tako imenovane Sine PWM

Če proizvodnja Inverter je treba Square, nato pa izberite Square val, ki se imenuje Square PWM

5.Signale tako, trikotnik in osnovni signal (znan kot signal za nadzor), bo od amplitude največ 1V samo

6.Pogostost Sine izhodnega signala se bo enako kot kontrolni signal.Odgovori mi, če sploh razjasniti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back