Ali lahko pomagate predlagam nekaj odličnih izdelkov za IPPBX.

W

winnie1987

Guest
Pred kratkim je naše podjetje načrt za nakup IPPBX za zmanjšanje stroškov za Office telekomunikacij. Ima kdo kakšne dobre blagovne znamke, ki bi kazali?

Ali imate kakšne posebne zahteve za Ippbx. Jaz sem z uporabo Yeastar-IPPBX. in je to Ippbx stroški nižji, vendar z obsežno funkcijo. si lahko obiščete njihovo spletno stran, da si ogledate informacije o izdelkih, www.yeastar.com. In tam je brezplačna programska oprema jo lahko test. Če vas ne skrbi, cena, lahko kupite nekaj velikih blagovnih znamk, kot so Panasonic in Cisco

upam, cena je smiselno, in funkcija Automated Attendant Blind Transfer Call Detail Records (CDR) Call Forward Call Parking Call Recording Call Pickup Call Routing Call Transfer Call Waiting Caller ID neposredni notranji dostop (DISA) Ne moti (DND) Interactive Voice Response (IVR), glasba na čakanju Music Transfer Na Ring Group Route jih Caller ID tristezni kliče Hvala za priporočanje, i najti vrsto SOHO Mypbx je zelo obleko za mene. in sem zelo zanimiv njihov izdelek: exsky iti, ki lahko skype povezavo s telefonom. kateri izdelek uporabljate? Predlagate lahko cena za mene? in imam preizkušen software download iz njihove spletne strani: www.yeastar.com . Funkcija je zelo satified, ampak zato, ker ne jaz ne testirajo modul za svojo, in ne more zagotoviti, stabilno. lahko mi je povedal več o svojem izdelku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back