Ali lahko kdorkoli izročiti mi nekaj komentar o RF?

A

alekhsei

Guest
Hi, vsak, sem precej nov tukaj. Pravkar sem začetek mojega študija na področju RF MEMS. Zadnji semester, sem RF izobraževalni program, ki je učil zelo slab učitelj. Ne verjamem, da sem se veliko naučil od svojega predmeta. Ali obstaja dobrih knjig, preprost, vendar ima nekaj globine, za RF ali RF MEMS? Vsak odgovor bo zelo cenjeni. Hvala, fantje. Alekhsei

Hi, Buy kopijo vezij RF ga Chris Bowick. To je ena izmed boljših knjig. Zgradite nekaj preprostih FM sprejemnik vezja iz knjige kuharja in kasneje načrtovanja na svoje. Trouble streljaj! Hopr to pomaga

hi, rf IS New Tech, u ne bi želel ur učitelja, da povem u več. recommand brskanje rfic2004.org

Najbolj pomembna stvar je, da se vrnem v temelje RF so: a) Get temeljne knjige na področju elektronike in komunikacijskih knjig. b) Get knjigo o mikroelektronska RF jih Radzavi. c) dobiti svoje osnove in jih razumejo Z dobrimi osnovami u bi lahko bolje razumeli o RF. d) Ali svoje opombe.

Hvala vsem za predloge. Bom poskusil najti RF knjige Ravazi. Še enkrat, hvala.

u dont potreba, da ga najdejo. kliknite http://www.21rf.com/8290/rf_microelectronics_razavi.pdf 8) PS Knjiga je 37.65MB 8O

[Quote = alekhsei] Zdravo, vsak, sem precej nov tukaj. Pravkar sem začetek mojega študija na področju RF MEMS. Zadnji semester, sem RF izobraževalni program, ki je učil zelo slab učitelj. Ne verjamem, da sem se veliko naučil od svojega predmeta. [/Quote] I, lahko da predlog tukaj? RF je najbolj obsežen del elektronike. V mikroelektronika prezrite veliko stvari, ki ga privzeto. V zaslužiti RF stvari zapletejo veliko in si morda lahko (je lahko tudi obratno), da ga nisem razumel učitelj zelo dobro. Ne morem reči, obstajajo slabi učitelji, ampak tudi poznavanje težavnostno stopnjo RF je pričakujem študentov kriv učitelj. RF je tudi težko, vendar se morate študije težko.

Po mojem mnenju dobro razumevanje teorije v RF je treba. Ampak to je zelo pomembno, da prakse, kot tudi, na primer oblikovanje in uresničevanje grda vezja za preprosto sprejemnikov, in tako naprej. Kje lahko dobimo kuharska knjiga na spletu? Ali pa preprosto projektov - "grd gradnjo" - ki zahteva kruha vozilu? Hvala.

Lahko začnem vstopali v to področje z oblikovanjem RF sprejemnik vezja uporabo PLL. Mislil sem, da globoko iskanje znanja v PLL lahko razkrije veliko facts.May poznam vaše komentarje. GD

RF mikroelektronskih jih Radzavi je najboljša knjiga za vse newbie na področju RF. in RF je zelo širokega področja in zahteva trdo delo študenta. eden ne more očitati, slab učitelj za slabe osnove v RF.u morali zgraditi sami. vseeno svojo veliko raziskovalno področje. vse najboljše

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back