Ali Hspice delo z VISTA?

A

amiralib

Guest
Hi morem uporabljati Hspice 2007,03 z Windows Vista! kaj lahko storim? koli imajo enak problem? zadeva

Poskusi, da jih namestite s združljivostnem načinu XP. Imel sem težave z mnogimi drugimi orodji (ORCAD, Protel itd) ni združljiva z VISTA, in potem ko jih namestite s posebnim načinom jih zdaj delujejo pravilno.

Kako namestiti jih uporabljajo združljivostnem načinu XP? Ali lahko pojasnite, več?

hvala jaz umestiti to na WINXP način .... Hspiceu Z delal .... ampak Avanwaves ni ..... je druga rešitev?

Mislim, da nekateri drugi programi se lahko pripravijo hspice simulacijo rusults! je to mogoče?

Poskusite to: odpirajo HSPICE_version / bin mapo, desni klik na hspui.exe in izberite Properties. Na kartici Združljivost pod Raven Privilege, kliknite na "Zaženi ta program kot skrbnik" potrditveno polje. Ponovite postopek za awaves.exe. Ko sem to storil, je delal za mene. (Seveda, moram reči, "Dovoli", da "Neznan program zahteva dostop do računalnika« sporočilo, varnost, ko sem zagon hspui.exe.)

Moram izračunati, koliko je meja prijemov gostote Vs pomnilnika RAM?

Pozdravljeni vsi sem storiti nekaj za namestitev hspice pod vista in je delal 1. namestite Hspice na vista 2.-Change environmetal spremenljivk 3. namestite hspice na drugem računalniku delal pod XP okolju, 4.-copy bin imenik iz stroja XP in ga prilepite v Vista 5.-to deluje, poskusite to in mi povej

Zdi se, da je to vprašanje v zvezi z novo funkcijo UAC v razgled.

Pozdravljeni vsi ... i prav tako potrebujejo pomoč! Pravkar sem namestiti hspice ver: 2.008,03-i namestite na laptop s razgled os .. delo hspui vendar avanwaves ne .. i dont vem, kako ga narediti!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back