Ali bom potreboval zunanjo napetost za enoto GPS po stiku?

A

asic1984

Guest
halo, kdo ima excperience z povezovanje z GPS, imam eTrex Garmin enota moram predložiti zunanje napetosti na enoto GPS, vedoč, da je že baterije, da bi lahko uporabila RS232 (do RS232 potrebuje zunanjega napajanja kot baterije v GPS), hvala za pomoč

Če želite uporabljati GPS za kratek čas, bodo baterije biti dovolj visoka, vendar če želite, da bi sistem deloval za dolgo časa, nato pa boljša možnost je uporaba zunanje napajanje. Kar se tiče "RS-232" vmesnik, se zavedajte, da je večina GPS naprave (vključno z Garminom) deluje samo 0-5V, kaj v resnici nima nič opraviti s "pravimi" RS-232 ravni. Ampak zato, ker za domače zahtevkov, ta vrednost 0-5V, da je bilo lažje ustvariti, najbolj sodobne računalnik, prenosni računalnik, bo prebral te naprave itd .. In iz tega razloga (ni ustreznega RS-232 voznik) ne potrebujete zunanjega napajanja .. S spoštovanjem, IanP

živjo hvala preveč IanP u so resnično podporo slišal sem kupil kabel za povezavo, ki je GPS z računalnikom ... ko sem merjenje rezultatov iz oddajanja signala na računalniku sem ugotovil, da območje med -4,5 in 1,5 napetosti ... negativni ok ... ampak pozitivno območje je majhen, kaj jaz mislim, da je to normalno, prav tako moram vedeti, zakaj je tako pin moči od GPS do kabla ... je vhod ali izhod hvala preveč za pomoč

Večina sprejemnikov GPS, ki ima vhod za zunanje napajanje. Pred priključitvijo kaj se posvetujte z priročniku za sprejemljivo napetost max za vašo napravo. Obložite imate blagovno znamko Garmin, lahko je bil ta barva zelo koristne: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm S spoštovanjem, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back