Ali bi se WLAN vključen v mobilni telefon?

W

Waltz_Fan

Guest
Hi guys,

Imam dvom, ali je mogoče WLAN integriran v mobilephone.
In koliko bi sedanje vrednosti z uporabo WLAN IC (54Mbits, maxim moč)?

Je bilo že opravljeno:
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,, 82901,00. html
http://www.esato.com/phones/index.php/phone=185

Torej basicallly jo pravkar dodali še band?ločen tranciever oddelek

zanimivo, da so ti telefoni WiFi integriran.tako, da uporabite WiFi v plasti povezavo podatkov, ampak jaz sem radoveden, ali so izvajale mreže in celo prevoz protokolov.HTTP prek TCP / IP?, da bi bilo zelo zanimivo, mobitel pridobivanje IP in povezavo z domačim omrežjem, itd ..kaj je mogoče uporabo scenarij?Prenos fotografij na vašem celičnega na računalnik prek WiFi?Prenos mp3 za vaše celičnega?hmm.

Od revije EET:

Platforma združuje WLAN, Bluetooth, FM audio
Objavljeno: 14. april 2006Inc Texas Instruments (TI) napovedala WiLink 5,0 rešitev, ki združuje mobilni WLAN (mWLAN), Bluetooth in FM stereo zvok v platformo za cellphones.Rešitev skrbi za aplikacije, kot je hiter dostop do podatkov, mobilno zabavo in povezljivost med WLAN in mobilnih omrežij.

WiLink 5,0 platforma integrira TI's BlueLink 6,0 rešitev, ki združuje Bluetooth z visoko zvestobo FM stereo in mono uspešnosti na enem čipu.Izdelano je v tehnologiji TI DRP na 90nm vozlišču, naprava naj bi rešitev, velikosti in zmanjšati porabo energije za do 20 odstotkov več kot konkurenčne rešitve.Platforma uporablja drugo generacijo Bluetooth TI's / WLAN strojne in programske opreme soobstoju paket.

Hvala, fantje:)
Bolj pomembno, želim vedeti, koliko bo stal sedanji pri uporabi WLAN IC (54Mbits, maxim moč)?

Videl sem enega cellpones vključevanju GSM in WiFi.Pri uporabi ženka, dodala 500mA.500mA!Je to normalno?

Od kar vem GSM ne deluje v istem času z WLAN, ob predpostavki, da ne boste za brskanje med neto telefonskega pogovora.
Vendar to ni obvezno.

V načinu TX GSM povprečno porabi toka celotnega oddajnika je približno 250mA (za dajatve cikla 12,5%).

500mA je preveč za WLAN 54Mb, ko PA traja približno 250mA v tem načinu in ostale radio ne več kot 100mA.
WLAN chipsets namenjeni za uporabo mobilnih DC moč za optimizacijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back