Alamouti algoritem

R

Roshdy

Guest
Dear all

Alamouti algoritem (oktober 1998) potrebuje kanalov.
Če kdo ve, kaj se algoritmi uporabljajo za kanalov prosim povej mi, vsaj imena algoritmov.

s spoštovanjem
Roshdy

Obstaja veliko algoritmov narediti kanalov.Osnovna ideja je, da morate poslati usposabljanje zaporedja ali signala pilot pustiti sprejemnik oceno kanal.Da bi dobili oceno kanala lahko uporabite vsaj kvadratni (LS) algoritem.

najboljši

Dragi mimomod

Prosim pomoč pod vprašanja ...pričakujejo odgovor iz vašega konca ...

1.BLAST sistem se uporablja za katero okolje za kanal MIMO in njihovih aplikacij.

2.krogla dekodiranje algoritem se uporablja za AWGN ali Rayleigh, ali pa podporo za obe.

3.Kaj je Rich raspršenje okolje in zakaj ga uporabljamo v BLAST (Bell večplastna space-time) sistemov.

4.Kaj so vse vrste kanalov in njihovih aplikacij.

Dragi vkekk
Moj odgovor na prvo vprašanje:
BLAST koda se uporablja v kanalih s ni zbledela ali ne zelo slabo minljiv.Potem se lahko uporablja za povečanje hitrostjo prenosa podatkov in prostorskih multipleksiranje v nasprotju druge space-time kode, kot so v vesolju blok časa in kode rešetka.

Dragi mimomod
prosim dajte mi več podrobnosti (blok diagrami in enačbe)

I model kanal kot exp (j Θ)

Želim oceniti in Θ, za najmanj

Roshdy

Dragi m_llaa

Kaj misliš BLAST zakonika?

Ali lahko dobim odgovore na vprašanja iz drugih ..

Dragi vkekk
BLAST kode nekaterih vrstah.Zelo znan je tip V-BLAST, ampak drugi vrsti, kot so H-BLAST in D-BLAST so na voljo.
Mislim, da tvoje prvo vprašanje o BLAST sistem je sistem, ki uporablja BLAST kodo.

draga vkekk in m_llaa
Prosimo post druge teme za vašo razpravo
Roshdy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back