AGND / GND ozemljitev poizvedbo

P

phaedrus

Guest
Pozdravljeni, Na osnovi, UC elektronskih vezij sem split analognih in digitalnih grounds.I sem ustvarjajo analogni izhod iz PWM, kot kažejo v shematski. Moje vprašanje je: Ali je bolje povezal pin 8 od 4053 do AGND ali GND. AFAIK bi pin 8 zagotavljajo donos pot signala PWM in s tem se priključi na GND. Lahko Vee pin7 ostane odprto? TIA

Analogni in digitalni GND GND morajo biti medsebojno povezani, pravo vprašanje je, na kakšen način smo za to nalogo. Povezava je treba skrbno preučiti za vsak motiv, da bi se izognili hrupu ali narobe posledica slabe povezave te dva tipa tal (seveda pa se boste morali tudi moč razlog, zlasti za veliko moč in tokovno preklapljanje napajanja ali tla, ki je približno RF del design). Oglejte si ta članek o digitalni in analogni razlog je lahko vam pomagajo ohraniti točko. http://www.epanorama.net/documents/groundloop/in_circuit.html Adijo Pow

Hi Pow, hvala za link. Na žalost to vprašanje zdi, da je nekaj umetnost, zato sem upal za nekaj posebnega, da to IC. Še enkrat hvala, čeprav.

Lahko si ga povezati z DGND, ker je to digitalno dobavo pin. Ampak to ne ustvarja veliko hrupa običajno niti občutljivi na motnje, tako da je vprašanje več teoretične vrste, za moje mnenje. V tem vezje, ločeno AGND nima posebnega namena, povzročajo možne interference so filtrirani po nizkih pass anyway. Nasprotno, gre za občutljivo vprašanje, če delujejo na primer visoke hitrosti in visoke ločljivosti ADC. BTW, od shematično, VEE zdi, da je nepovezana. To bi bilo res slabo in pomembnejši od zgoraj navedenih ugotovitev.

Zdravo FVM, sem imel žico zaviti to vezje za sojenja in da "se zdi" dela ok, brez pin povezan Vee. Nisem bil preveč jasen o tem pin, ampak mislim svoje potrebe, če napetost mora iti pod 0V. V tej vlogi bi ozemljitev je dovolj? Ta plošča ima 4-kanalni 12bit ADC MCP3204, zato sem ločena ozemljitvene plošče, po branju tega: http://www.national.com/appinfo/adc/files/Noise_Gremlins.pdf Hvala

phaedrus treba, Analogni in digitalni razloge, da bi med seboj povezane, samo v eni točki, oskrbo z električno energijo. Pin 8 od vašega vezja morajo povezati z digitalno tla. Od leta 4053 je multiplekser, trenutno povezane z analogni signal (reference), ne gredo skozi tla terminal čip. S povezavo pin 8 do digitalne zemeljske, vam zagotoviti, da tok, ki teče skozi čip zaradi digitalne funkcije čip ne tok skozi zemljo, ki prenaša analogni signal. S spoštovanjem, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back