Agilent E-PHEMT PA

Z

Zer00

Guest
Hi All
Jaz sem poskušal oblikovati PA uporabo Agilent (Avago) ATF-50189
Jaz downloaded lista in datotek model, vključno z zasnovo primer iz appplication note.
Jaz sem ulsing methode tovorna črta Cripps za oblikovanje PA

v listih je tabela imenuje absolutno največ ocen.
v njej sem ugotovila, da je največja VDS 7 proti in je napisana izhaja iz tega, DC načelu mirovnega pogojev, ali to pomeni, da ta 7 voltov, so samo za DC, ampak temensko napetost AC csan presega 7 voltov.
v isti tabeli za VGS je v razponu od 0,8 do -5, in tudi pisne izhaja iz tega, DC načelu mirovnega pogojev, čeprav je zapisano, da je največja Pin 30 dBm

I simuliranih dobavljene primer in ugotovila, da AC volatges na vrata in beg presega te najvišje bonitetne ocene.tudi možganov napetost goes negativno

glede na moje znanje, ki veljajo za veliko pozitivne napetosti vrat bo vodilo k tok, ki teče v vrata kovinske semiconducto stičišča.kdorkoli je doživetje s temi ali podobnimi tranzistorji E-Phemts

Mimo vnaprej

glede na podatkovni list,
VDS je nastavljena na 4,5 ali 3,5 V, kar je skoraj polovica 7 V, kar pomeni, da če u PA, ur max swing je 2xVDS, ki je 7, tako da u še vedno v varnem območju, bratranac napetost AC bo se instantionse,khouly

Jaz sem poskušal uporabiti to tranzistor za oblikovanje amplifier Classn E to pomeni, swing bodo 3.2xVds

Nimam doživetje v razredu E design

moramo strokovno odgovoriti ur vprašanje?

vendar pa lahko u poskušajte uporabiti, morda bo poškodovan transitor

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back