AGC nadzor

B

brmadhukar

Guest
Živjo,
Kako oblikovati AGC sistem za radiofrekvenčne naprave.Imam Maxim RF čipa, ki omogoča analogni izhod.Imam quantized tha vzorčeni signal in zdaj želijo zagotoviti povratne informacije.Če uporabite le dva bitna kvantizacija, kako zagotoviti AGC.

W trzecim kwartale 2010 roku produkty firmy Kaspersky Lab zablokowały ponad 600 milionów prób zainfekowania komputerów użytkowników szkodliwymi i niechcianymi programami. Stanowi to 10% wzrost w stosunku do drugiego kwartału. Spośród wszystkich zablokowanych obiektów 534 milionów stanowiło szkodliwe programy.

Read more...

Kot primer, lahko misliš z naslednjim:
Z dvema Kvantizacija ravneh, sem domnevala, da je signal DC stopnja 0, in da je binarni quantized številke
00 = signal pozitivna, raven OK
01 = signal pozitivna, raven previsoka
11 = signal negativne ravni OK
10 = signal negativne ravni prevelik

Torej bi se AGC:
a.Videz če bodisi 01 ali 10 pomeni zmanjšanje dobička
b.Če ni toggling med 00 in 11, povečati dobiček

Sedaj lahko oblikovanje digitalnega stroja, da ugotovi te pogoje in vire za DAC (dveh bitov mora zadoščati).Feed DAC skozi ozek dovolj LPF in vaši zanke mora biti v redu.

Živjo,
Hvala za info.

Če sem, da se ohrani visoka mag bit za 33% časa, morda sem za pristojbine za AGC prek ustreznega LPF ali naj digitalni logiki se nekako tweaked za to.

Povratne informacije sistema morajo imeti dovolj časa, konstant, tako da ne oscilllate.Ena metoda je uporaba hitra časovna konstanta pri zmanjševanju dobička in počasi dviga v to.To deluje v večini primerov.Vse je odvisno od okolja.Če ste v zelo mulltipath razmere, kjer je signal ravni canges hitro čas konstante mora biti kratek.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back