ADS zahteva: 4-port de-embedding modela z TRL umerjanje

S

supersage

Guest
Hi all, v opombi aplikacij Agilent je "De-vstavljanje tehnike v sodobni sistem oblikovanja" (stran 32), ADS je "nov" 4-Port de-vdelave komponento / model z uporabo TRL standarde kalibracije za DUTs 4-pristaniških v ne-koaksialni okolje (ta model je ustvarjen z uporabo C kodo). Ampak to ni na voljo kot standardna funkcija oglasov. Zdaj sem oblikoval linijo vezane strukture in jih je potrebno narediti meritve nujno. Ali imate to komponento / model? Če ga imate, ali lahko prosim delite to componen / model z menoj (moj e-pošta: supersage001@hotmail.com )? Hvala veliko. Lep pozdrav, Kevin

4-port de-embeding komponenta je na voljo kot standardna funkcija v ADS, ga lahko najdemo v palatte 'podatkovnih predmetov,. Toda ta funkcija zahteva, da se S parametri linije za hranjenje na voljo. Leta niso koaksialni preskusnem okolju, S parametri linije za hranjenje je običajno ni na voljo, včasih zato, ker ni dovolj prostora za SMA montažo. Potem je TRL umerjanje shema predlagala, da se reši to vprašanje. V opombi aplikacij Agilent je (sem že omenil zgoraj, in si lahko prenesete na spletni strani Agilent sporočil), je "Nova" 4-port de-embedding sestavina predlagane za TRL standardi kalibracijskih, vendar ni na voljo kot standardna funkcija v oglasih. Tako sem se spraševala, če bi nekdo pomoč mi zdi to komponento v vaših naprednih ADS. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back