ADS zagon simiulation problem

P

pigkiller

Guest
hi, vse, ko sem uporabo ADS zagon, "segmentacija kršitev" napaka skoči ven, sem preveril moj plasti definicijo, to je ok, kdo mi lahko pove, kako to rešiti? THX

Katero verzijo uporabljate? Kateri OS imaš s SP? Kaj je "točno" sporočilo o napaki, kopirajte in prilepite tukaj .. Če nas obvestite tiste, morda vam lahko pomagamo. Ker obstajajo številne vrste "segmentacija kršitev" napake. GL

ADS2002b NT5 poslovnega subjekta "notranja napaka: segmentacija kršitev" dielektrik in mreže caculation sta ok in nato "sporočilo" skočila ven in sem šibek! ko sem kopijo moje PRJ do drugega računalnika, je to ok, hočem vedeti, če moja konfiguracija ima nekaj težav ...

Poskusite to ena .. izhod ADS gredo v imenik uporabnika / hpeesof / config ustvariti datoteko "momentum.cfg" pišejo line MOM3D_SWITCHOFF_MEMORYSTATISTICS = TRUE v datoteki momentum.cfg, in "enter" po vrstici. shranite datoteko znova ADS.

Poskusil sem, vendar zaman. bigboss, sprašujem se, če imate še enega, da ga reši, THX.

Morda obstaja nekaj subtilnih težave z geometrijo. Lahko ga opisali? Objavljanje projektno dokumentacijo je bolje, če to ni prevelika.

[Quote = loucy] Morda obstaja subtilna težave z geometrijo. Lahko ga opisali? Objavljanje projektno dokumentacijo je bolje, če to ni prevelika. [/Quote] izbrisati servisni paket za Windows 3.

yystry75, si povedal resnico? izbrisati windows SP3 ?!!!!!! Ne morem si predstavljati! dajte mi potrdilo, pls

yystry75, nato pa, kako v izbrisati SP3? mi lahko poveš?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back