8952 uporabljajo za nadzor ac bremen

S

shafee001

Guest
prosim lahko podajo predlog za rešitev moj problem i zgradili program, ki omogoča 8952 za ​​nadzor ac bremen, z uporabo uln2003 voziti 12 voltov releji, ki bo posredovala povezane z izmeničnim tokom in obremenitvah. ko naloži ac priključili vezje zaustavitev (včasih) čaka na odgovor, hvala

hi, lepo stanje. Samo povejte mi, ali u've priključen rele pravilno (dun povezavo obremenitve, namesto da preveri delo od releja) moč na ponastavitev upravljavca odbora bi bilo proženje bolj ponastavi u, ko so povezali krog. tako da samo priključite bypass kondenzator (100uf +) po VCC (5V) ali če u so se priključili uln2003 vse narobe. en preskus, dont povezavo ULN na VCC (pustite odprto). in ne samo povezati tuljavo releja z enega konca na 12 voltov, drugi konec ULN. povej mi, če u've težave z delovanjem tega vezja. ne odgovorite, če u Trud dobili vezja pravico in dela. vse najboljše

hi mondunno si se potrudil tako ampak nič spremenilo imate druge predloge hvala

Previdno preverite VCC in GND za MCU, jih je treba ločeno priključena na napajanje z VCC in GND na rele voznik (uln2003) in GND za nihanje kristala je treba ločeno povezan preveč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back