877 programer vezja

Rekli ste, da želite programer za PIC16F877.To je res programer, ki jih želite ali bootloader?
Za preverjanje te programer spletnih straneh:
www.ic-prog.com (ICProg) www.lancos.com (PonyProg) www.propic2.com (ProPic2) www.melabs.com (EPIC)
Za bootloader check:
www.dontronics.com / rfarmer.html www.workingtex.com / htpic / PIC_bootloader.htm
http://home.global.co.za/ ~ vanmed / pic.html

Za zadnje preverjanje www.bubblesoftonline.com je nekaj programerjev in bootloader.
I uporabo IcProg za programiranje PIC
je moje, nikoli manj pravilno načrtovanje in LC je odvisna od sposobnosti za serijska vrata za dobavo dovolj toka.Če želite program OPT LC i priporočamo vam, da uporabite JITP (vzporednih vrat) se uporablja pri zunanji oskrbi z energijo, ampak je 100% zanesljiv.
Obstaja veliko bolj programer in bootloader v neto, če vam iskanje bo našel drugo, ampak verjamem, da je zgoraj so najbolj pogosti.
Upam, da ta post odgovor na vaše vprašanje.

Pogledala sem vse od njih, vendar jaz
didnt našli nekaj konkretnih ...

Vsa spletna mesta, da i post so Sheme za izgradnjo programer.Na ic-prog preverite pod "programer podprte vrste".Za ponyprog, na lancos glej www.lancos.com / prog.html # strojne in na propic2 glej www.propic2.com/Download.htm.Prvi nimajo PCB, vendar so polni Sheme.I uporabo IC-Prog s JDM vmesnik (www.jdm.homepage.dk / newpic.htm).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back