64 bitov EDA Prijave na Linux

M

mariaR

Guest
Ali lahko kdorkoli izročiti mi seznam 64bits EDA vloge za CIP design.

Thanks to veliko

Cadence lahko uvedejo 64-bitno različico svoje programske opreme ic5.0 pozneje (ali vsaj nekaterih delih je), čeprav ne vem kdaj.Videl sem to zavijati v Shortform flyer prenesete iz njihove spletne strani nekaj tedni (če moj spomin je pravilna).Ta Shortform flyer, opisanih Cadence načrtov glede tega, katera programska oprema za pristanišča za Linux in bi, ali da se v 32 ali 64-bitne različice.

Ampak, da bi imel uporabe 64-bitno programsko opremo, boste tudi, da jih predvajajo na 64-bitni CPU.Ni vse hitreje Intel procesorjev so 64-bitni.Pravzaprav mislim, da je večina od njih so 32-bit, zaradi česar je nesmiselno teči 64-bitne aplikacije na njih.Prav tako se lahko tako, da je Intel 64-bit CPUs teče na počasnejši (ura) hitrosti, od svojih najhitrejših 32-bit procesorjev, tako da povečanje učinkovitosti pri uporabi 64-bitno programsko opremo, lahko v veliki meri znižati zaradi tega.

/ Pim

mariaR wrote:

Ali lahko kdorkoli izročiti mi seznam 64bits EDA vloge za CIP design.Thanks to veliko

Kateri tip CPU Intel je 64 bitov?Ali je res 64-bits CPU v celoti?

italium2? 64bit?

mislim, da več ram priloženi in bolj stabilno okolje za eda sistema
zadev za nas!

OK!vsi veste, Itanium, nov CPU od Intel je 64 cpu bits.Uporablja povsem nove arhitekture mikroprocesorjev kot prejšnji.EPIC (eksplicitno Parallel Instruction Computing, mislim) arhitektura se uporablja za izdelavo visoko zmogljivost MIMD motorja.
Vendar pa, zakaj moramo uporabljati 64 bits procesorjev za našo (na primer) čip kraj in postopek pot?Mislim, da visoko zmogljivost 32 bitov, kot so CPU P4 ali Athlon bo dovolj, so 64 bitov CPUs proizvaja predvsem za strežnike mislim.

Kakšna ideja?

mami_hacky wrote:

zakaj moramo uporabiti, 64 bits procesorjev za našo (na primer) čip kraj in postopek pot?
Mislim, da visoko zmogljivost 32 bitov, kot so CPU P4 ali Athlon bo dovolj, so 64 bitov CPUs proizvaja predvsem za strežnike mislim.Kakšna ideja?

Samo ček v nalogi manager (če imate nameščen SW pod okno), koliko ram meni Xilinx P / R orodje v načrtovanje ali usmerjanje fazi XC2V6000 in vas bo strah.Modelsim je tudi vir lačen med simulacijo (zlasti čas) velikih modelov, in 2-4GB, ni dovolj, ali se bo kmalu ne bo dovolj.Jaz sem tudi modeliranje nekatere kompleksne strukture in stroje s CAD SW in sem že naletela na 2GB omejitev večkrat.Jaz sem nestrpno čakajo na prihod athlon64/Opteron.

igorsat

2 različne vrste 64bit x86, so x86-64 (Hammer AMD) in IA-64 (Italium), se lahko prva bolj bližje od nas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back