6 nadstropje dvigalo

P

piponet

Guest
Živjo,

Jaz sem Newbie o programiranju mikrokontrolerji in sem, da program z PIC poveljevanje šest etaž dvigalo

Če mi kdo lahko pomaga, bom zelo hvaleženTHX vnaprej

First of all, dvigalo kontrole je zelo specializirana.Upam, da boš zavarovanje za odgovornost, kot tudi!

Drugič,
vas prosimo,
da določi obseg vašega projekta.Ali si na delovnem pošiljanja ukazov od vsakem nadstropju ali samo glavne kontrole?V večini primerov je konzola (ponavadi 2 butttons gor /
dol in zaslon prikazuje položaj) o vsakem nadstropju je nadzorovan s serijsko avtobus iz glavnega kontrolorja.Glavni kontrolor je tisti, ki odloča na predlog temelji na tleh številka dvigalo v in iz zahteve iz notranjosti dvigalo ali iz tal.Ta logika je relativno preprosta.Imate seznam etaž boste morali ustaviti na,
saj veš, izhodišče in greš v zaporednem vrstnem redu.

Glavni kompleksnosti prihaja iz varnostnih značilnosti: Na primer, logika za odpiranje vrat je vezana na mejne stikala na tla.Poleg tega modela za pospešek in decel odvisna od mase dvigalo in druge stvari, ali ste z uporabo dveh hitrosti motornih ali spremenljivko pogostost vožnje in tako naprej.

Prosimo, bodite previdni v strojni kot tudi od dvigala (zaradi povezovanje kablov in prisotnost AC pogonov, kontaktorji) zelo hrupnem območju.Zadnja stvar, ki jo želite, slabo izdelano strojno opremo, ki se obesi, ko pravi, da vrata odpre / zapre in si zaljubljen v notranjosti.

Ajay

Zdravo, hvala za odgovore ...

Samo jaz sem dela v dvigalu glavnega kontrolorja (za zdaj), ki je v skladu z logiko gibanja na tleh, da je dvigalo se imenuje bodisi od znotraj ali od dvigalo tla.

Vrata
na logiki bo naslednji korak, in potem, ko je hitrost, pospešek in pojemek
itd
Vsak pomaga ali komentar bo zelo prejela kar sem zaskrbljen, bodisi z načrtovanjem na mikrokrmilniška (prednostno a PIC) ali nekatere pripombe.

Thanks in advance

gledam te

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=144790&highlight=elevator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back