50/60Hz tokovnih transformatorjev delovanje pri višjih frekvencah

T

ThaineSasman

Guest
http://www.nuvotem.com/en/products/ct.shtml Če imate pogled na tej strani, so trenutne transformatorjev ocenjeno na 50/60Hz. Aplikacijo, za katero moram uporabiti eno za katero je na okoli 115Hz. Sem lahko enostavno pridobiti lokalno založene transformator 50/60Hz po nizki ceni, ampak kako bo deloval na mojem potrebno frequiency. Druga specializirana transformatorji so na voljo, vendar na precej višji stroški in edini mednarodno zalogi. Vse ideje?

U treba preveriti le, če bodo višje frekvence ohraniti območje v linearni regiji ali not.Chk tok ustvarjen pri frekvenci thoes.

Ok, Ive vprašal za družbo, da vidim, če imajo potrebne podatke, kot podatkovni listi niso zelo obsežen in odnt omenja ničesar o višje frekvence .. tako da samo čaka, da spet slišati. Bo mesto, kaj pravijo.

Na splošno bo toplota višje in parazitski capacitances bo vam povzročajo težave z napetostjo razmerjem, vhodna impedanca, izhod in ureditev. Zdravilo za prvi problem je, da bi sistem deloval na nižjih ravneh moči, da bo temperatura v največjo nazivno.

Stvar je moj line napetost je 12V z okrog 30A, medtem ko so componants ocenjeno do 100A, 2500VAC, zagotovo to dopušča enuff "play" za kritje pogosteje za moč vprašanje? imajo pogled na list za ASM serije na povezavo zgoraj.

Ne bom pričakujem bistveno večje izgube na 115 Hz. Če ste delujejo s CT na uporovnem bremenu, kot je določeno za 50 Hz, izgube sredice so celo nižja zaradi zmanjšane tok.

odlična novica potem! Im Gona dajejo 1 poskusiti in se bo po rezultatih! hvala za svetovanje

Hi, Običajno lahko, 50/60Hz tokovnih transformatorjev uporabo na 100/200HZ - brez težav. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back