4-plast PCB z Power & GND letalom

E

ericmar

Guest
Hi, Jaz sem oblikovanju PCB, v katerem bi imela 4 plasti z 1 Ground letalo v 2. plasti in 1 Power Plane v 3. plasti. Večina komponente so SMD tipa in bodo dani na vrhnjo plast (1. plast). Ta plošča je namenjena za pridobivanje podatkov in bom pretvorbo analognega signala v digitalni signal v skladu z ojačevalnik za razširitev zelo majhen signal (glede na Mikrovolt do millivolt) do dostojno napetost pred hranjenjem se v ADC. Vse to bo potekalo na krovu. Moje vprašanje gre, kot sem prebral od nekje pravi, da bi moral ločiti analognih in digitalnih ravnino ozemljitvene plošče. Kot je moj 2. sloj je analogna ravnino tal, se sprašujem, če delam stvari prav. 1. Določim neto na mojem 2. sloj kot AGND namesto lije nad veliko ravnino, na krovu, kot letalo na tleh, je to pravilno? Ali lahko prevzemajo nobene pomočjo, ki se poveže enako neto (AGND) bo notranje povezan s to 2. sloj? 2. Moja ADC ima 3 digitalne signale (DCLK, DOUT, \ CS) in če se bo to ADC spajkana na vrhu plast, bi Ground letalo plast to vpliva? 3. Ali bi moral pravzaprav pour veliko letalo nad 2. sloj in bypass digitalne signale pod ADC? Hvala veliko za vsako pomoč vnaprej. S spoštovanjem, Eric

Hi, kaj ste prebrali, je prav, je ločevanje analognih in digitalnih tleh v ravnini imenovani split letalo. Niste nam je povedal ničesar o vaši uporabi programske opreme .... Jaz sem z uporabo Pads Layout 2005 spac2, v software blazinice lahko določite mrež, ki boste v split "split in mešanih možnost plane" na voljo v plasti opredelitev. Če je vaš uporabo blazine in še vedno si ne bi mogli storiti, da preverite, vaje na letalo split dano. Bolj ali manj je postopek enak za vse softwares, se lahko razlikujejo terminologijo. Z spajkanje ADC vaše notranje plasti ne bo dobil, opravi tako skozi luknje in površinsko mount, so anti blazinice v notranje plasti, ki vam daje izolacijo okoli nožice spajkana na vrhu strani. Moj predlog je prebral nekaj knjig na letalo split ali iskanje v internetu z ustrezno vrvico pred začetkom postopka. Prav tako preverite v pcblibraries.com, lahko dobite nekaj informacij o tem ... preveri namen, za spliting letalo s povezavami http://www.hottconsultants.com/outlines/mixed_signal.html http://www.hottconsultants.com/techtips/pcb-stack -up-6.html Vse najboljše ... Regards Ramesh

Živjo, jaz sem z uporabo @ ltium oblikovalec 6,7. Jaz sem sposoben določiti celotno letalo vezana na določene net, recimo AGND, ali AVCC. Ampak mislim, da to velja za celotno letalo, ne pa neke posebne dela. Thanks, Eric

Tam smo veliko nasvetov pri oblikovanju Mikrovolt ojačevalnik. Spodaj so moje izkušnje: 1. izberite DIP paket IC za prvo fazo. SMD je nočna mora za to vezje. 2. Ozemljitev je zelo pomembno. Tam je zelo uporaben dokument, iz analognih naprav, tema je "analogni oblikovanje", kot se spomnim. 3. metal morda lahko potrebno 4. uporaba baterije. hrup reguliranih ponudbe AC-DC moč je preveč hrupno za Mikrovolt vezja. upanje ti nasveti pomagali. Mike@ezpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back