3 Faza Power Meter Design (Napajanje Help)

R

rlev

Guest
I oblikovanje 3-fazni moči meter z uporabo IC CS5466 iz cirusov logike končni načrt mora biti pooblastilo za eno fazo (X, Y ali Z) ciljni sistemi so 3 faze sistemi z nevtralnim vključeno (120 vac faza v nevtralni in 240 faza na fazo). Izziv je, da vse, kar je ta faza (tj. x, y ali z) ta morala moč up sistem (napetost izmeničnega toka bo razčleniti na 5 VDC). Vsaka pomoč bo zelo cenim. rlev

Ali je mogoče uporabiti le eno od faz, recimo X, na oblast vaš meter ves čas?

Lahko uporabite 3-fazni rectifing most in nato korak napetosti do vsega, kar potrebujete oskrbo z energijo switchmode. Če nimate 3-fazni most lahko uporabite 3 diodami povezan z vsako fazo in za eno točko in glajenje kondenzator (HVoltage) povezani med to točko in nevtralna in korak to na enak način kot prej. Z uporabo te switchmode boste sami izolirati od HV, kaj je to vezje varno.

Hvala za vaš prispevek ...... welll design ne more biti odvisna le eno fazo (kot na primer X), ki se napaja ....... problem, da imam je, da wharever faza je prisotna v tej fazi bi bilo moč do vezja. Dolgo časa nazaj sem brala o transformator 3-faze, da bi lahko rešila moj problem ... vendar sem izgubil link kjer sem našel ta info. Še vedno čaka na več predlogov. Thx vnaprej. Rlev

Žal mi je, da zahteva to ... Zakaj se vaš načrt ne more biti odvisna le eno določeno fazo? Ali mislite, v nekaterih primerih, vsaka faza ima možnost, da poda NO POWER?

Design ne more biti odvisna le eno določeno fazo, ker to moči meter se bo treba uporabiti kot del sistema za distribucijo električne energije, ki mora biti čim bolj fleksibilen. Vsako drugo ideje ...? 3 faze most ideja dovolj dobra, da me ... ampak jaz bi rad, da razišče drugim altenatives. Rlev

Če vam ni všeč ideja, kot most traja 3 majhnih transformatorjev in povezal vse 3 izhode diods Sigle korita in na ta način boste imeli nizko, odpraviti napetost, ki jo lahko uporabite v vašem 5V regulator in se bo takoj, ko bo vse treh fases bo na.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back