W
wccheng
Guest
Spoštovani, imam 2-port DUT vezja. I povezati pristanišče-1 je vhodna vrata in vrata-2, je izhodna vrata. Jaz sem z uporabo Spectro simulator. Med S-parameter nastavitev, ki jih zagotavlja polje, da izberete, katere pristanišča delaš s-parameter simulacija. Ugotovil sem, da je Z ali Y paramenter simulirano rezultat drugačen, če sem izbrati samo enega pristanišča ali dva pristanišča v s-parameter simulacija. Katerih posledica je pravilna? I simuliranimi parameter Y po izbiri vhodnih vrat v s-parameter simulacija. In potem naredi nadomestno vezje in jih uporablja kot nakladanje izhod. Povežem to nadomestno vezje v moji izhod LNA. Simulacija Rezultat je enak kot dejanska DUT povezuje v moji izhod LNA. Po drugi strani pa sem simulirano parameter Y po izbiri vhod in izhod v s-parameter simulacija. Potem se naredi ustrezno nadomestno vezje in jih uporablja kot nakladanje izhod. Prav tako sem povezal to nadomestno vezje v moji izhod LNA. Simulacija Rezultat je dfferent kot dejanska DUT povezuje v moji izhod LNA. Torej, da me zmede. Hvala, wccheng