24 voltov 10 amper napajanje

J

jit_singh_tara

Guest
hi prijatelji, jaz bi rad vedel, da to, kar so zahteve za izdelavo 24 voltov napajanje, korak navzdol transformator, usmernik, rabim kbpc 3510 (most), hočem vedeti, da se kondenzatorji uporabljajo kakšno vrednost, se lahko u predlagamo mi nekaj, imam obremenitev približno 10 amperov (motorna dc - 24 proti)

Živjo, sem preveril usmernik, ki ga uporabljate, zakaj ste izbrali KBPC 3510 ampak zakaj ne uporabljate KBCP 2502 (25A 200V)? Capasitor lahko uporabite je vsaka elektrolitsko capasitor.I običajno uporablja 2200 microfarad po izhod iz usmernika in nadaljuje s 470 microfarad. Vsaka vrednost, ki jo lahko uporabite za capasitor, je zmanjšati valovanje, ki pridejo ven iz usmernika. Ampak jaz recomment uporabite voltageof capasitor je višja od 25V je varen za vaš izhod 10A.

Uporabite lahko zelo preprosto enačbo za izračun kondenzatorji, kar pomeni, da = CV, kjer je I = tok, T = časovno obdobje, C = kondenzatorji in V = valovanje napetosti. (Ali pogostnost = 1 / T, če uporabljate mostu usmernik in ur vhodna frekvenca 50Hz nato pa po mostu je 100Hz). Napajalnik nameravate uporabiti linearna in moč je 240W ca, če želite uporabiti regulator potem boste morali zelo veliko Heatsink, potem predlagam, preklopno stikalo energije načina napajanja. S spoštovanjem

Vripple = IDC / fc proti valovanje je izbira ur i = 10a f = 100 c =?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back