2 vir terminali v FET naprava ... zahtevajo immidiate pomoč

R

rfndmw

Guest
Sem izdelal mixer v katerem je LO hranijo pri viru.simulacijo rezultatov so v redu, vendar je problem dejansko FET naprava vsebuje 4 terminalov
tj. 2 vir terminali ... zdaj, če velja i LO na en vir terminala in zemlja nasproti vir potem tranzistor eksplodira trenutek, ko sem uporabila LO .. zato sem dnt knw wat storiti z drugimi viri terminal ... I cnt spremeniti sedaj tako uporabo LO na vrata uporabo kombinator ni možnosti .. pomoč bi cenil .. thnx

Kako veš, da ima naprava "2. vir terminalov"?Si videl obrazcu?

Verjetno bi moral biti bolj jasno .. da sem se obrazec in tudi sem obdelane v Mikrotrakasta ... ima naprava 4 terminalov ... in so poskušali brodolomu drugi vir terminal pa je tranzistor eksplodira ... moje vprašanje je, ... jaz delam prav wen I LO velja za enega vira in zemlja druge vir terminal ... če ne wat naj naredim z drugim virom terminalu .. če to vodi iti?

Samo zmanjšanje enkratnih, zelo blizu paket telesa, in vas vse nastaviti.Ti so med seboj povezane, notranjost paketa preko wirebonds na čipu vir.

thnx fr odgovor .... ampak rezanje drugi vir off ... je to res ne gng povzroči težave?THT je razlog u thnk je tranzistor piha gor?bo poskušal jutri ... in spet thnx fr odgovor ..

če sta oba vira vodi so med seboj povezane, in si na tleh,
se boste nato tudi brodolomu drugi, in vas nato ne morejo uporabljati vir za vašo LO pristanišče.

Saj ne pojasni svojega vezja, vendar sem ob predpostavki, da je fet "piha navzgor" pri nekaterih napetosti DC pristranskosti so prisotni.Z brodolomu vir, ste kršili absolutno največje napetosti ali toka dovoljen?

thnx fr odgovor .. dejansko problem pojavi trenutek, ko sem se uporabljajo za LO pri viru ... bfre THT je tranzistor je v redu ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back