A
aot
Guest
Imam majhen, poceni (kupil od ebay) 2.4GHz video oddajnik, ki sem uporabo z majhno kamero CCTV poslati nazaj posnetkov iz quadrocopter. Sprejem ni fantastično, je samo stala približno 5 funtov, tako da to ni velik problem, vendar preden kupim kaj drugega, lahko sem tudi videl, kaj je mogoče storiti. Antena je uporaba je kratek monopol kos žice potegnil iz vezja. Mogoče nadomestiti to, na primer povezati nekaj koaksialnih z njim in imajo SMA konektor na koncu za povezavo s standardno 2,4 GHz antene-ih, ali je verjetno, da so nekateri ujemanje mrežo / druge stvari, da prižge / električno podaljšale anteno, tako izhod ni 50ohms? Vse komponente so tako majhni, je težko povedati! Razmišljala sem, da je to verjetno ne bo mogoče, pa sem prišel čez to: brezžična UART serijska podatki modul XBee oblika Arduino | Velika Britanija eBay [/url] Ja to je z manjšo frekvenco (868MHz), a zanesljivo princip je isti? Opazili boste, na sliki, ki je pritrjena bodisi majhna žična antena, ali SMA vtičnico, in verjetno je to medsebojno zamenljiva. Hvala, Aaron Ko razmišljam o tem WiFi anteno'S zdi, da vse uporabe