10 W moči transirtor gori ven

K

khouly

Guest
imam problem z SLD-2083CZ, ko sem se uporabljajo VGS, da preveri DC char, tranzistor Pregorjeti,

Sledil sem lista, toda moje tranzistor ni naložen

koli predlog,

Jaz sem ga uporabljajo za oblikovanje 10 W PA

hvala

Khouly

V podatkovnem listu Sirenza določa, da ta tranzistor prehaja ESD na 500V, vendar v tem Zanesljivost Kvalifikacije poročilu je določeno, da ni pod 250V.

http://www.sirenza.com/documents/products/3132/SLD-1083CZ_Green_Qualification_Report.pdf

Imate stabilno uporabo?Ali ste zaključi vhodnih in izhodnih pristanišč pravilno?Možno je, da po tem, ko vplivanje na tranzistor, se začne nihajo in opeklin takoj.Tudi Drain predsodke je treba uporabiti prvega in vrata pristranskost po tem (v tem določenem tranzistor LDMOS) V primeru, da bi imeli GaAs FET, se morate prijaviti najprej negativne vrata napetost in po tem beg pristranskosti.

imam ujema vhod in izhod, vendar ni povezave obremenitve in vir, je to problem?

khouly

Hi Khouly,

Najverjetneje ni povezano obremenitev in vir so razlog, zakaj transistor opekline

Karote

Bom poskusil in povratne informacije u, hvala vsem

khoulyDodane po 4 minutah:je tudi koristno uporabiti, izolator po PA, ali, samo priključite obremenitve?

khoulyAdded po 2 uri 20 minut:točka DC je zdaj, v redu in tranzistor ne gorijo

hvala vsem

zdaj imam uporabljati RF, vendar proizvodnje ni v skladu s pričakovanji i,

Mislim, da je treba spremeniti ujemanja vezja

kakšen predlog?

khouly

Ja, mislim, kar potrebujete za preoblikovanje vaše ujemanja omrežij.
Izolator dobra ideja, ker ščiti vaše PA (ponavadi iz Stalnega vala), če kaj happend z conection z anteno.

Če PA umre brez vira in obremenitev v zvezi pomeni, da je nihanje, ki ni zelo nenavadno v teh pogojih.

Moraš zvok prvega vnosa tekmo za najboljšega izkupička izgubo input (S11) z nizko vhodno močjo.

Preverite, ali out-of-band visokega dobitka, ki bi lahko sprevrgli v nihanj na visoko izhodno močjo, in / ali slabo obremenitve.

Po tem povečanje moči in zvok izhodno tekmo za največje moči.

Ločitve ni neskončno BW.Če je vaš PA se nihanje pri nizkih frekvencah Izolator je nekoristen.

Še dal sedanji smeri na ponudbe ustaviti plačila za spali delov.

mm, Vfone, imam se uporabljajo obremenitev pull podatkov za oblikovanje vhodne in izhodne impedance, in sledi priporočilom, vendar v podatkovnem listu so navedeni ne uporablja pristranskosti do PA se prekine

khouly

khouly napisal:

mm, Vfone, imam se uporabljajo obremenitev pull podatkov za oblikovanje vhodne in izhodne impedance, in sledi priporočilom, vendar v podatkovnem listu so navedeni ne uporablja pristranskosti do PA se prekinekhouly

Ja imam opazil, da, in ko sem zaključiti, Vhod in izhod, tranzistor ni umrl, ampak nisem dobil izhodno moč,

i bo nova uprava z novo omrežje usklajevanje in videli, kako se bodo stvari gredo

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back