študijskega gradiva na LVDS

A

anilkoul

Guest
zdravo vsi
Jaz sem novi v tem forumu, in zdaj imam svoj projekt začela dela na LVDS
tako da, če lahko kateri koli od predlagamo mi nekaj študijskega gradiva ali dobre zveze bi jaz bila zelo hvaležna

S spoštovanjem
Anil

živjo

prvič, mislim, da lahko dobite na standard LVDS, kot IEEE1596.3 ali ANSI/TIA/EIA-644-A (ne zastonj), da bi lahko ogledate, kaj je LVDS.

Potem boste našli številne knjige o LVDS, eden, ki je značilna za LVDS Boni's I / O Interface za Gb / s-per-Pin operacije v 0,35-um CMOS.

srečno

youyang
anilkoul wrote:

zdravo vsi

Jaz sem novi v tem forumu, in zdaj imam svoj projekt začela dela na LVDS

tako da, če lahko kateri koli od predlagamo mi nekaj študijskega gradiva ali dobre zveze bi jaz bila zelo hvaležnaS spoštovanjem

Anil

Najprej poskusite to povezavo
h ** p: / / www.national.com/AU/design/1, 4678,13 _0_, 00.html
Po go 4 standarda za LVDS z ANSI (u lahko sklicuje tudi novi logiki LVDS voznika in sprejemnik priročnik, kjer se lahko u zaslužiti jasno predstavo o električnih očala), nato začne načrtovanje ur LVDS, upoštevajte, da ur LVDS krog, ki je naveden v dokumentu boni je lahko spremeni, če iu izbiro tehnologije pod 350nm 4 izpolnjujejo ur očala posebej skupni način in diferencialno napetost mode)

Živjo,
Obstaja veliko gradiva na voljo na google.com.Za boljše reference si lahko šel skozi spletne strani nacionalnih semiconducor.

IEEE očala od LVDS, IEEE Standard for Low-Voltage
Differential signalov (LVDS) za Scalable
Vsak standard book besedilo (Rabaey) za Serial Interface
Trenutni način signalizacije
Nacionalna stran ima dobre materiale
IEEE papir na Driver Design
Low-Voltage Low-Power LVDS Drivers
Mingdeng Chen, države, IEEE, Jose Silva-Martinez, Senior Member, IEEE, Michael Nix, in Moises E. Robinson, država, IEEE
IEEE JOURNAL OF SOLID-STATE vezja, VOL.40, NO.2, februar 2005

preverite naslednje povezave in je dober dokument ki ga je napisal BONI iskanja v vozilu EDA u ll odkriti to obstaja
http://www.national.com/appinfo/lvds/

http://www.national.com/appinfo/lvds/files/ownersmanual.pdf

dont pozabite pritisniti helpme

Lahko Refere JEDEC LVDS standardov .. Lahko so na voljo na google brezplačno

Lahko Refere JEDEC LVDS standardov .. Lahko so na voljo na google brezplačno

V iskanju možnosti v okviru odbora EDA samo tip LVDS, in boste našli veliko časopis objavil članek o njih, ki jih pred drugimi člani.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back