širokopasovno povezavo v CFA (trenutni feedback ojačevalnik)

E

engrvip

Guest
kaj je točno reasone za tako visoke pasovne širine v CFAs.Although vem, da BW je neodvisna od dobička v kreditnih sporazumih, vendar se mi zdi, da se dober način, da se upraviči visoke BW z uporabo matematične analize ....... lahko nekdo razloži kaj so fizične ali operativnih razlogov, ki povzročijo tako visoke BW v kreditnih sporazumih ???????

I nasvetov bereš tou
http://www.national.com/an/OA/OA-30.pdf
ali kateri koli Application Note povratne informacije o tekočih ojačevalniki
Comlinear CLC400 za rxample

Pa sem šel skozi veliko teh ANS pa poskušajo razložiti ta pojav visoke BW s pomočjo matematične analize ...... kaj hočem vedeti, kaj je thr fizikalnih pojavov, ki povzroča to visoko BW.

V resnici kreditnih sporazumih nimajo večje pasovne širine, kot tradicionalna A Op
Posebnost kreditnih sporazumih je, da svoje pasovne širine se ne zmanjšuje, ko se uporabljajo s z uporovnim povratna informacija, da ojačevalnik.
Po drugi strani tradicionalna Amps Op imajo stalno Gain Bandwidth izdelka.
Če ste pomnožimo dobiček za 10 vaše banwidth samodejno deljeno z 10.
CFA so tokokrogih način in ti svetujem, da se glasi:
Analogna IC design: trenutni način pristopa
Z Toumazou, Lidgey in Haig
Poglavje 16, na primer

Obstajata dve vrsti bandwidth morate se zavedati: velika in mala signal BW BW signal.Large signal BW je običajno povezana z Ubi stopnjo Perfomance.Ker CFA uporablja tokove je spremenljiva za za obdelavo signala, ni idealno ni omejitev tečaja Ubi (spomnite trenutno glej kondenzator kot kratek).Toliko oglase na CFA določi njihovo SR nad 1000V/us, ne deset voltov na mikro sec kot skupne na tradicionalnih opamp napetosti.
majhen signal BW nanaša zaprti zanki enotnosti dobiček BW.Ker je CFA lahko modeliramo zelo dober, kot sam pol napravo, veliko GBW se lahko doseže.Seveda, če želite, da se dokaže bandwidth neodvisnosti dobička, kot se nahajajo v CFA, morate math!

Large signal BW obsežno mogoče pojasniti zaradi visoke stopnje Ubi v CFAs.But še vedno ne more seženj razloge za male signal BW so tako velike.

Kaj lahko razumejo, explaination ur je, da so kreditnih sporazumih got zelo dober sam pole odziv, kar pomeni, da je to prva pola je tudi zelo visoko vrednost, da ga zelo dobro 3dB pasovne širine in ga je mogoče to povezano z dejstvom, da parazitskih vrednosti v kreditnih sporazumih so manjši nato VOAs in tudi odškodnino zaporko.Kp na koncu prve faze je tudi majhen prispevek k temu veliko vrednost za mala signal BW.

Plz popravite me, če moje razumevanje tega dejstva je worng ?????????????????

In še nekaj, kar je običajno razlika med tema dvema vrednostma velikih in malih BWs signal, če govorimo na splošno za vse ckt in tudi v tem primeru CFAs.because jaz sploh dont odkriti spec.velikih BW signal v listih, kar smo videli le 3dB BW spec.

hvala

engrvip napisal:

Large signal BW obsežno mogoče pojasniti zaradi visoke stopnje Ubi v CFAs.But še vedno ne more seženj razloge za male signal BW so tako velike.Kaj lahko razumejo, explaination ur je, da so kreditnih sporazumih got zelo dober sam pole odziv, kar pomeni, da je to prva pola je tudi zelo visoko vrednost, da ga zelo dobro 3dB pasovne širine in ga je mogoče to povezano z dejstvom, da parazitskih vrednosti v kreditnih sporazumih so manjši nato VOAs in tudi odškodnino zaporko.
Kp na koncu prve faze je tudi majhen prispevek k temu veliko vrednost za mala signal BW.Plz popravite me, če moje razumevanje tega dejstva je worng ?????????????????In še nekaj, kar je običajno razlika med tema dvema vrednostma velikih in malih BWs signal, če govorimo na splošno za vse ckt in tudi v tem primeru CFAs.because jaz sploh dont odkriti spec.
velikih BW signal v listih, kar smo videli le 3dB BW spec.hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back